Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Supporttekniker Kameragruppen Malmö

Ansök nu

Varje dag och över hela världen får Securitas vardagshjältar, människor att känna sig trygga. Nu kan du bli en av dem. Vi växer inom kameratjänster på Securitas, så därför söker vi just nu en Supporttekniker till vårt team. Kameragruppen är en specialiserad enhet som står på två ben, service samt produktion, där denna tjänst gäller produktionsenheten.

Hos Securitas får du också möjligheten att arbeta i en spännande och föränderlig miljö, bli en del av ett gäng som har högt i tak och en hjärtlig atmosfär. Kameragruppen utgörs av ett team på 16 personer som är stationerade i Malmö och Ludvika. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med övriga kollegor, kunder, teamleaders, systemintegratörer, nätverkstekniker, projektledare samt avdelningens chef. Att vara supporttekniker innebär att du känner ansvar för hela serviceprocessen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • utföra supportuppdrag på anläggningar relaterade till kamerasystem
  • säkerställa och utföra rätt rapportering i serviceärenden
  • vara delaktig i utvecklingen av servicerelaterade tjänster
  • konfigurering av teknisk utrustning såsom NAS, högtalare, kameror etc
  • samverka med partner vid felsökning och servicearbeten samt rapportering till teamledare för eftermarknad och närmaste chef

Som Supportekniker ingår att du ska hålla dig uppdaterad på utvecklingen inom ditt specialområde, men även närliggande områden. Du ska ha förmågan att kunna ge support inom ditt specialområde för att sprida kunskap vidare.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Du har ett naturligt servicetänk och att vara en uttalad lagspelare är andra egenskaper vi efterfrågar eftersom du kommer jobba i ett mindre team där varje person räknas.

Vi söker dig som har en bakgrund inom IT med goda kunskaper i Windowsmiljö. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom servicedesk och IT-supportfunktioner samt från säkerhetsteknisk utrustning.

Det är meriterande med erfarenhet av kamerasystem - Milestone, Morphean, Axis, Bosch, AgentVI etc, men viktigare är goda tekniska kunskaper av Windows-enheter såsom klientdatorer och servrar. Stor vikt kommer även att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Du har genomfört gymnasiet med godkänt i svenska och engelska. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.   

Att lösa problem är ditt gebit och du triggas av komplexiteten som krävs för att lösa dessa. Du trivs när du får arbeta med varierande uppgifter, är noggrann och har en bra struktur som du följer. Du vet vad som ska prioriteras och när, vilket gör att du hela tiden kommer framåt i ditt arbete. Du är mån om att ge den absolut bästa servicen du kan till dina kollegor!


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: mia.wilhelmsson@securitas.se.

  • Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning.
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas). 

Vi har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och de fackliga organisationerna Unionen och Ledarna samt individuella avtal.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss hittar du på securitas.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare