Projektledare Kameragruppen

Projektledare Kameragruppen

Har du tidigare erfarenhet inom teknisk projektledning och är intresserad av att ta nästa kliv i karriären? Vi på Securitas letar just nu efter en Projektledare till Kameragruppen i Malmö. Hos oss blir du en del av en verksamhet där vi alla är olika, men där vi delar samma engagemang: att skapa trygghet i samhället.

Din roll

Du kommer att ansvara för projektledning av övervakningstjänster till företagskunder i hela Sverige. Du kommer arbeta med att ta emot affärer från säljare, stötta i teknisk design samt säkerställa och kvalitetssäkra de projekt som utförs. Vi växer inom kameratjänster på Securitas, så därför söker vi just nu en Projektledare till vårt team. Kameragruppen är en specialiserad enhet som står på två ben, service samt produktion.

Här får du möjligheten att arbeta i en spännande och föränderlig miljö, bli en del av ett gäng som har högt i tak och en hjärtlig atmosfär. Kameragruppen utgörs av ett team på 16 personer som är stationerade i Malmö och Ludvika, varav två är dedikerade projektledare. Du kommer att arbeta både självständigt och i team, ha ett nära samarbete med övriga kollegor, teamleaders, projektledare, kunder, underentreprenörer samt avdelningens chef. 

Du kommer till exempel att:

  • Stötta vid utvärdering och i val av tekniska säkerhetsprodukter
  • Kravställa och upphandla underleverantörer för installation, service och andra tjänster
  • Skriva riktlinjer och instruktioner
  • Projektera och projektleda
  • Vara säljstöd till säljorganisationen
  • Planera och säkerställa tidsenlig leverans 

Du arbetar från vårt kontor i Malmö och tjänsten innebär inga resor. Hos oss arbetar vi med att få människor att känna sig trygga varje dag och varje natt - i denna roll erbjuds du möjligheten att skapa denna trygghet såväl internt som externt.

 Vi är trygghet. Vi är Securitas.Kvalifikationer

Vi söker dig som är strukturerad, organiserad och ekonomiskt sinnad. Som person är du serviceinriktad, lugn och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Det är meriterande om du är utbildad inom projektledning eller om du har tidigare erfarenhet av projektledning inom säkerhets- & övervakningstjänst.

Du har ett stort intresse av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. För att klara rollen behöver du vara lösningsorienterad, men samtidigt serviceinriktad och kunna tänka flera steg framåt. Vi ser det därför positivt om du har några års arbetslivserfarenhet, gärna från säkerhetsbranschen. 

Du har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: mia.wilhelmsson@securitas.se.

Tjänsten är på heltid, dagtid mån-fre, med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och de fackliga organisationerna Unionen och Ledarna samt individuella avtal.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Övrigt, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.