Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Larminläggare Malmö

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av administration och service och är intresserad av att ta nästa kliv i karriären?  Vi på Securitas letar just nu efter en larminläggare med denna inriktning där du kan vara den vi söker. Hos oss blir du en del av en verksamhet där vi alla är olika, men där vi delar samma engagemang: att skapa trygghet i samhället.

Rollen som larminläggare innebär ett tätt samarbete med kunder, säljare och våra platskontor runt om i landet. På Securitas vill vi vara bäst i vår bransch och i rollen kommer du ha en stor påverkan på detta genom att vara i dialog med såväl installatörer och samarbetspartners.

Tjänsten passar dig som drivs av att jobba genom andra och vilja göra sitt absolut bästa varje arbetsdag. Hos oss arbetar vi med att få människor att känna sig trygga varje dag och varje natt - i denna roll erbjuds du möjligheten att skapa denna trygghet såväl internt som externt.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Du har ett naturligt servicetänk och att vara en uttalad lagspelare är en egenskap vi efterfrågar, då du kommer jobba i ett mindre team där varje person räknas.

Vi söker dig som fungerar väl i en teknisk och dataorienterad verksamhet. Du har förmågan att kunna prioritera och producera i en intensiv miljö. Att lösa problem är ditt gebit och du triggas av komplexiteten som krävs för att lösa dessa. Du trivs när du får arbeta med varierande uppgifter, är noggrann och har en bra struktur som du följer. Du vet vad som ska prioriteras och när, vilket gör att du hela tiden kommer framåt i ditt arbete. Du är mån om att ge den absolut bästa servicen du kan till dina kollegor!

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från larm- eller ledningscentral. Om du redan har  ett godkännande av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag ser vi det positivt. Stor vikt kommer även att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Du har genomfört gymnasiet med godkänt i svenska och engelska och behärskar båda väl i tal och skrift.   


Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: anton.jofred@securitas.se.

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete måndag - fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Unionen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare