Orderadministratör med start omgående - Secor AB

Orderadministratör med start omgående - Secor AB

Om rollen

I tjänsten som orderadministratör kommer du att ta emot, hantera och kvalitetssäkra ordrar via kundportaler och mail. Du kommer ha ett ansvarsområde som sträcker sig från mottagning av order, orderregistrering, och kontakt med leverantörer och slutkund. Secor är ett välfungerande och familjärt team där du i denna roll kommer arbeta självständigt under eget ansvar i nära samarbete med andra interna funktioner. Mer konkret innebär tjänsten:
  • Hantering av inkommande ordrar
  • Säkerställning av information i ordrar
  • Avrapportering av ordrar
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på EMPLOID.

Om dig

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har en bakgrund inom administrativa roller samt att du har ett intresse av att utvecklas och lära dig nya saker. Du förstår att ditt arbete är ett steg i ledet för att installationer ska kunna ske smärtfritt och tar med självklarhet ägandeskap över dina arbetsuppgifter samtidigt som samarbete med kollegor faller sig naturligt. Ditt arbetssätt genomsyras av proaktivitet där du har förmågan att planera och strukturera ditt arbete på ett sätt som bidrar till effektivitet. Dessutom har du en stor vilja att utvecklas, tar initiativ till att lära dig nya saker och vågar ta för dig i arbetet. Mer konkret behövs:
  • Erfarenhet av orderhantering/administration
  • Goda kunskaper i svenska
  • Erfarenhet av att jobba systemorienterat
  • Erfarenhet av Excel
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Arbetstider: mån-fre 07-16

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: orderadministratör, orderkoordinator, administration, bygg, kundsupport, Malmö, Lund, Trelleborg, rekrytering, konsult
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. Dom har funnits i över 25 år och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc, vilket är en trygghet för deras kunder. Daloc-koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av säkerhetsdörrar.