Hoppa till innehåll
Erfaren Inredningsmontör till Scapa Företagsservice AB

Vi på Scapa Företagsservice expanderar och söker nu dig som uppskattar ett omväxlande, roligt och utmanande jobb. Följ med oss på vår fortsatta resa!

Din roll
I rollen som inredningsmontör kommer du att utföra monterings- och installationsuppdrag hos våra företagskunder. Det innebär att du kommer ha stor variation av arbetsuppgifter och hur din tid fördelas under en arbetsdag. Dina arbeten kan komma att vara montering av kontorsinredning, montering och installation av köksstommar, montering vid större inredningsprojekt och specialbyggd inredning.
Du kommer att jobba både självständigt och i grupp beroende på projektets utformning. Det kommer att ställas höga krav på att kunna ta egna initiativ och att hitta lösningar för att slutföra jobben.

Din profil
Vi ser gärna att du är driven, ansvarstagande och flexibel då arbetet kräver att du kan jobba metodiskt samt kan leda delar av projekten. Du är orädd och kan hitta lösningar på eventuella utmaningar som uppkommer. I dina tidigare anställningar har du fått erfarenhet av en variation av arbetsuppgifter och du tar ansvar för din egen utveckling. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och det är för dig en självklarhet att hjälpa dina kollegor.
Vi söker dig som är serviceorienterad och som är engagerad i ditt arbete. Som person vill vi att du är händig och att du har god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du tar ansvar från början till slut i dina arbetsuppgifter och lämnar inget jobb halvfärdigt.
Vi vill att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Meriterande om du har erfarenhet av AV- installationer, köksinstallationer, specialsnickerier eller projektledning.
Det är ett krav med körkort B samt att du har erfarenhet av inredningsmontering och tak, -vägg, - golvförankring.
Då stor del av arbetet innebär kommunikation så är det ett krav att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Om Scapa Företagsservice AB
Scapa är ett innovativt serviceföretag som funnits sedan 2006 och som inriktar sig mot företagsmarknaden. Vi brinner för att leverera trendiga, funktionella och kostnadseffektiva arbetsmiljöer till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi lyckas med detta genom vårt sätt att koordinera och kundanpassa våra servicetjänster med tillhörande produkter.
Vårt servicekoncept byggs upp av våra fyra affärsområden:

  • Vaktmästeriservice
  • Kaffeservice
  • Städ- och Hygiensservice
  • Inredning och Teknik

Våra kunder är allt från ägarledda fåmansbolag, till börsnoterade större bolag - vi gör ingen skillnad.
Vår prestigelösa företagskultur kommer från vår platta organisation. Stämningen är familjär och beslutsvägarna korta. Oberoende roll inom företaget så jobbar vi alla för att säkerställa högsta upplevda kundnöjdhet.

Placering: Malmö med omnejd
Lön: Fast månadslön
Tjänsten inleds med en 6 månaders provanställning.
Startdatum: enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta Linda Ohlander på 0701-473305.
Skicka din ansökan till: jobba@scapa.nu
www.scapa.nu
Mer info
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 maj 2023 (39 dagar kvar)

Liknande jobb