Hoppa till innehåll
Samhällsbyggnadsbolaget logotyp

Ekonomiassistenter till Samhällsbyggnadsbolaget i Malmö

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker två ekonomiassistenter som är i början av sin karriär och som vill vara en del av Samhällsbyggnadsbolaget´s utvecklingsresa. På SBB i Malmö arbetar 13 ekonomer och som ekonomiassistent kommer du ingå i detta kompetenta team och ha många kontaktytor inom organisationen. Du erbjuds en spännande utvecklingskurva och din insats som ekonomiassistent kommer bidra till SBB´s framgång.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent på SBB AB:
 • Löpande bokföring
 • In-och utbetalningar
 • Kravhantering
 • Mailbevakning av inkommande ärenden
 • Momsrapportering och avstämningar
 • Driva projekt självständigt eller i team med andra på avdelningen eller företaget
 • Allmänt förekommande administrativa arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen
Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten har en examen inom ekonomi från universitet/högskola eller yrkesutbildning samt viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning. Du är trygg och serviceinriktad då du i rollen har daglig kontakt med kollegor, leverantörer samt interna såväl som externa kunder. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift samt att du har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är driven och ser varje möjlighet att lära dig något nytt och för att må bra i rollen identifierar du dig med en person som har hög social kompetens, samt har fokus inställd på att hitta lösningar. Du är en god organisatör och planerar ditt arbete proaktivt för att ha möjlighet att kunna prioritera om och vara flexibel när det krävs. I övrigt kommer du trivas om du är positiv, teamorienterad och drivs av utveckling samt att ta ansvar.

Om företaget:

Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar SBB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Helena Möller på
073-868 10 54, helena.moller@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Varmt välkommen med din ansökan!

Samhällsbyggnadsbolaget logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu