Hoppa till innehåll
SalesOnly Sverige AB logotyp

Teknisk säljare till Scanvaegt Systems

Ansök nu
Vill du arbeta för ett internationellt marknadsledande företag med god lönsamhet inom industrin? Då är Scanvaegt Systems den perfekta arbetsgivaren för dig! Vi söker en säljare med ett stort tekniskt intresse med erfarenhet från livsmedelsindustrin.

Scanvaegt Systems är en ledande leverantör av högteknologiska lösningar som stärker konkurrenskraften och förbättrar lönsamheten för våra kunder. Vi utvecklar och designar innovativa system för att hantera en bred rad uppgifter inom: Livsmedelsproduktion, nonfoodindustri, miljösektorn, lantbruket, energisektorn, råvaruutvinning. Vi är en dansk, familjeägd koncern som grundades 1932 och har sitt huvudkontor i Aarhus. Vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig och professionell partner för våra kunder, och vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalité. Med kontor i fem länder - Sverige, Norge, Tyskland, Polen och Danmark - har vi ett globalt perspektiv som ger oss möjligheter att stötta kunder i hela världen. Vårt team består av 220 anställda som är dedikerade till att uppnå våra kunders mål och främja deras framgång.

OM TJÄNSTEN
I rollen som teknisksäljare för region syd kommer du att ansvara för försäljning av Scanvaegts hårdvara, mjukvara och servicetjänster till livsmedelsindustrin. Du arbetar med att identifiera potentiella kunder och erbjuder lösningar som effektiviserar deras verksamhet. Du agerar expert för Scanvaegts produkter (vägning, portionering, etikettering, inspektion och IT-system) och visar kunderna hur de på bästa sätt kan dra nytta av SCV tjänster. Vid vunnen affär lämnas projektet över till vår serviceorganisation som säkerställer att produkterna eller tjänsterna installeras och tas i drift på ett korrekt sätt, och att kunden får den nödvändiga supporten och servicen för att maximera användningen av våra produkter/tjänster.

Merparten av din tid kommer att spenderas på kundbesök och restende tid på att kartlägga och prospektera nya och befintliga kunder. För att stödja dig i din försäljning har du vårt crm system till hjälp. Genom att använda vårt CRM-system kan du enkelt hantera kundinformation, schemalägga möten, skicka offerter och hålla koll på dina försäljningsresultat - en stor portion struktur och drivkraft kommer att vara nyckeln till framgång hos oss. Du utgår ifrån Malmö kontoret och rapporterar till skandinavisk försäljningschef.

OM DIG
Vi tror att du som söker är en affärsdriven säljare som brinner för att bygga långsiktiga relationer till kunder och intressenter. Det är långsiktiga affärer som sker inom vårt segment och därför är det viktigt att du har en helhetsförståelse för hur affärer görs i branschen samt ett driv av att skapa och nå resultat. Som en konsultativ teknisksäljare behöver du också ha en förståelse för hur säljprocessen fungerar från projekteringsstadiet till avslut för att kunna erbjuda kunden en förstklassig lösning. Du är självgående och uppskattar att arbeta tillsammans med ditt team och övriga kontaktytor i organisationen. Produktsortimentets karaktär triggar dig och du har stort tekniskt intresse och förståelse.

Krav för tjänsten är följande
  • Du har flerårig teknisk säljerfarenhet gärna inom Industrin
  • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller relevant praktisk erfarenhet
  • Intellektuell höjd och förmåga att snabbt omvandla teknisk information till kundvärde
  • Vana av att arbeta gentemot C-level beslutsfattare
  • B-körkort och vana att resa i din tjänst
  • Stor vana att strukturera och planera din tid och givetvis en vana att arbeta i CRM
  • Förmåga att formulera dig professionellt på svenska och engelska. Förstår du danska är det meriterande
  • B-körkort
Vi erbjuder
1. Stabilt företag i tillväxt med stark marknadsposition

2. Möjligheter att arbeta i en internationell miljö

3. Kompetensutveckling, alla Scanvaegts ledare rekryteras internt

4. Konkurrenskraftiga produkter

5. Försäkringar, pension, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider, m.fl..

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristin Selander. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare