Hoppa till innehåll
ViaCon är ledande inom infrastrukturslösningar. Med våra starka nordiska traditioner genomsyras ViaCon av effektivitet och ett hållbart synsätt, vilket kännetecknar allt vi gör. Vår långsiktighet präglar vår vision och våra smarta, framtidsinriktade lösningar inom broar och kulvertar, geoteknik samt dagvattenhantering. Vi fortsätter forma och leda vår bransch.

Nu söker vi en ny medarbetare som skall arbeta som projektsäljare inom affärsområdet Geoteknik i södra Sverige.

Om rollen:
Våra lösningar sträcker sig från markförstärkning, grundvattenskydd, tätskiktsmaterial till deponier och dammar och mycket mer. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar och produkter som involverar geotextil, geonät, geomembran, gabioner, stödmurar med mera. I rollen kommer du att ta ansvar för och bidra till att hela affären följer företagets uppsatta strategier och målsättningar. Läs mer på GeoTechnical Solutions - Viacon AB

Du kommer arbeta fram lösningar och förslag att presentera i mötet med beställare, projektörer och kunder. Rollen innefattar även att på ett professionellt och utvecklande sätt arbeta tillsammans med Viacons centrala tekniska funktioner med syftet att långsiktigt vara den ledande aktören på den svenska marknaden. Viktigt att vi kan vägleda våra kunder fram till rätt lösningar och beslut.

Du utgår från ditt hemmakontor, om du inte råkar bo i närheten av ett av våra kontor. Viktigt att poängtera att det ingår resor i tjänsten får att träffa nya och existerande kunder.

Arbetsuppgifter:
  • I rollen som säljare samarbetar och vägleder du våra kunder med fokus på teknik, hållbarhet och affärsmässighet.
  • Ditt ansvar omfattar planering, genomförande, ledning, styrning samt budget och ekonomiskt resultat i affären.
  • Projekten kan vara tidsbegränsade med ett tydligt slutdatum, men också innefatta kontinuerlig kontakt och dialog med projektörer och kunder för uppföljning samt arbete med nya hållbara tekniska lösningar.
  • Aktivt arbeta med att bevara och utveckla ett kontaktnät hos nya och befintliga konsulter som är verksamma inom samhällsutveckling, entreprenad och bygg.
  • Deltaga i arbetet med strategi, budgetarbete samt produktsortiment inom affärsområdet Geoteknik.
  • Samarbeta inom utförandeprojekt med vår entreprenadavdelning.
Din bakgrund:
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom teknisk- eller projekt försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av entreprenad eller bygg- och anläggningsbranschen, eller likvärdig erfarenhet. Som person drivs och motiveras du av att göra affärer och bygga kundkontakter.

Som person letar vi efter dig som är lösningsorienterad, lyhörd och kommunikativ samt van vid många kontaktytor. Du tycker om problemlösning och är en analytisk och strukturerad person. Vi har en jordnära och prestigelös kultur där vi samarbetar och tillsammans når våra ambitiösa mål. Tjänsten förutsätter goda IT-kunskaper tillsammans med obehindrade kunskaper i engelska och svenska då vi är ett internationellt bolag. Körkort är ett krav. Resor i tjänsten förekommer.

Du erbjuds:
Ett arbete med frihet under ansvar som du kan kombinera med distansarbete eller på något av våra kontor med dina kollegor. Du kommer att ha en betydelsefull roll i ett bolag med tempo och fokus på hållbara lösningar samt kollegor i hela Europa. Vi är idag ett engagerat försäljningsteam med ett nära samarbete och ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Det finns goda karriärmöjligheter och ett strategiskt fokus på lärande samt intern utveckling.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje på SalesOnly.

För bästa kandidatupplevelse ber vi dig, i första steg, söka tjänsten. Om ansvarig rekryterare anser att du har en matchande profil kommer våra rekryterare, i nästa steg, ta kontakt med dig. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan idag.

För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Per via per.savje@salesonly.se
SalesOnly Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga