Säljare

Säljare

Säljare / produktspecialist inom sjukvården 
Södra Sverige

Sacomed AB söker en produktspecialist för försäljning av medicinteknisk utrustning. 

Som distributör levererar vi innovativa instrument av hög kvalitet till privata och offentliga sjukhus i hela Skandinavien. Nu söker vi en produktspecialist med engagemang som ska ansvara för försäljningen i Södra Sverige. Baserat på våra kunders behov kan du på ett tryggt sätt hitta möjligheter samt komma med konkreta förslag som genererar mervärde för kunden.

Vi erbjuder
Som säljare / produktspecialist får du en anställning i ett Gasellföretag med ambitioner om vidare tillväxt då vi önskar att bli en ledande distributör av medicinteknisk utrustning i Skandinavien.

  • Ett spännande, självständigt och utmanande jobb med goda utvecklingsmöjligheter 
  • Att bli en del av ett välfungerande team med duktiga kollegor i en informell miljö
  • Lön efter dina kvalifikationer

Arbetsbeskrivning
Som säljare ansvarar du för hela säljprocessen och fungerar som Sacomeds representant inför sjukhus, kliniker, läkare, sjuksköterskor och övrig sjukvårdspersonal. Du bygger långsiktiga relationer och utbildar personalen samt medverkar till att främja företaget som en stabil, framåtsträvande, högt kvalificerad leverantör av medicinsk utrustning primärt inom kirurgi i Sverige.

I rollen som säljare arrangerar du även möten och håller presentationer samt deltar på mässor och konferenser. Under deltagande på operationer och arbetet ute hos kund, är vägledning och guidning av användandet av våra produkter en central bit.

Din profil
Vi ser gärna att du har en gedigen erfarenhet av arbete inom sjukvården och helst erfarenhet inom operationsområdet. Du har framför allt erfarenhet från försäljning ute på fältet, gärna gentemot sjukvård / landsting. Med förmågan att planera din arbetstid effektivt arbetar du bra självständigt samtidigt som du är en god lagspelare.

  • Du präglas av en inre drivkraft och har viljan att lyckas
  • Du självgående, resultatinriktad och välstrukturerad
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Som person har du en öppen attityd samt en positiv inställning och du ser lösningar före problem. Vi värdesätter flexibilitet och lägger stort fokus på service för våra kunder. Din bostadsort är med fördel i t.ex. Malmö / Lund med omnejd då korta och långa resor ingår i arbetet. Som säljare kommer du vara ute på kundbesök minst fyra dagar per vecka. 

Kontakt

Vill du ha ytterligare information kontakta VD Søren Agerbo på + 45 30616373.

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Sacomed A/S är en dansk verksamhet etablerad i 2009. I 2019 blev dotterbolag Sacomed AB etablerad. Vi specialiserar oss i Sverige primärt inom kolorektalkirurgi. Vi strävar efter att leverera innovativ utrustning och lägger stort fokus på service, utbildning och personlig kontakt. Vi besöker därför våra kunder kontinuerligt för utbildning och deltagande på operationer. Våra kärnvärden: Produktkompetens, ärlighet och respekt.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!