Hoppa till innehåll
RWE Renewables Sweden AB logotyp

Servicetekniker till RWE Renewables i Arlöv

Vill du ha ett meningsfullt arbete som har betydelse för samhället, framtiden och miljön? Då ska du komma och arbeta hos oss som servicetekniker med inriktning vindkraft på RWE!

Vi letar nu en ny kollega till vårt service kontor i Arlöv utanför Malmö.

Om rollen
Servicetekniker är en roll med mycket frihet där du dagligen får möjligheten att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter inom service och felsökning på våra vindkraftsanläggningar i sydvästra Sverige.

Du utgår från vårt kontor i Arlöv men arbetet kommer till största del vara förlagt ute på våra olika vindkraftsparker och sker enligt RWEs hälsa- och säkerhetsstandards.

På RWE Renewables erbjuder dig en konkurrenskraftig lön, bra förmåner så som generöst friskvårdsbidrag, 38,5 timmars arbetsvecka, arbetstids förkortnings timmar och möjligheter för dig som vill att utvecklas och växa i en global verksamhet!

Om dig
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du gillar att arbeta med problemlösning och varierande arbetsuppgifter då en ny dag innebär nya utmaningar. Har du erfarenhet från vindkraftsindustrin så ser vi det som meriterande men det är inte ett krav.

Du som söker bör ha:
  • Flera år med yrkesmässig erfarenhet av tekniskt arbete med el, mekanik eller hydraulik
  • God förmåga att analysera och lösa problem
  • God datorvana avseende Microsoft Office eller motsvarande
  • En vilja att "få saker gjort" samt en vilja och bra förmåga att arbeta i grupp
  • God hälsa behövs för arbetet i turbinerna som innebär hög höjd och klättring Behärskar Svenska och engelska muntligt o skriftligt
  • körkort-B
Som person tror vi att du är ansvarstagande, driftig och självgående. Vi tror också att du är nyfiken och gärna vill lära dig nya saker. För att passa in i teamet behöver du också vara rak och tydlig i din kommunikation och ha lätt för att samarbeta bra med dina kollegor.
Vidare är du en prestigelös person som gärna hjälper till där det behövs. I tjänsten ingår det även att ta sig till våra olika anläggningar med servicebil, resor förekommer primärt i Sverige men tillfälle till internationella resor ges också.
Att arbeta som vindkraftstekniker är fysiskt krävande så inför påbörjad anställning kommer du att genomföra en hälsoundersökning.

Alla är vi olika och alla är välkomna på RWE! På RWE arbetar vi aktivt för en ökad mångfald och jämställdhet, för att vi vet att det föder goda resultat. Därför är just DU intressant för oss.

Välkommen med din ansökan senast söndag 31 Maj, men vänligen märk att vi kommer att utvärdera kandidater löpande.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Mats Torgelsson, mats.torgelsson@rwe.com
Mer info
Kontaktperson
Mats Torgelsson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RWE Renewables Sweden AB med sina 130 medarbetare, är en del av en av de största globala aktörerna inom förnybar energi med en total installerad produktionskapacitet på 9 gigawatt och ytterligare 2,6 gigawatt under uppbyggnad, med höga ambitioner för att utveckla, bygga och underhålla förnyelsebar energi.
Tillsammans med våra drygt 3600 kollegor i Europa, Asien, Amerika står vi i startgroparna för vår resa mot en hållbar framtid.