Hoppa till innehåll
Rubin Medical logotyp

Kundsupport till Rubin Medical i Malmö!

Ansök nu
En roll för dig som vill vara med och hjälpa människor till ett bättre liv genom att ge förstklassig support. Vi ger oss inte förrän alla med diabetes får en enklare och tryggare vardag!

Har du passion för att hjälpa människor och vill göra detta genom att supportera användare av marknadens bästa insulinpump. Med hjärta och professionalism skapar vi trygghet för användare, anhöriga och vårdpersonal och vår kundsupport är en central del i denna ledstjärna. Hit vänder sig användare med diabetes typ1 och det krävs att du är lyhörd och kan förmedla information på ett betryggande sätt. Dina personliga egenskaper är viktigare än din arbetslivserfarenhet för denna roll.

Lokalisering: På vårt huvudkontor i Malmö

Som medarbetare i Kundsupport...

på Rubin Medical är du en del av ett bolag som har den mest avancerade behandlingen för diabetes typ1. Vi ger våra användare och anhöriga en möjlighet till minskad diabetsbörda och framtida komplikationer. Därför är du så otroligt viktig!

Du blir en del av ett växande team dit användare vänder sig från såväl Danmark, Norge, Finland och Sverige. Några av oss är tvåspråkiga och andra är dedikerade för en marknad. För denna position så söker vi en kollega som ska supportera svenska användare.

Några av dina viktiga arbetsuppgifter blir att:

  • Via telefon och email hjälpa användare med inställningar, ge utbildning och produktinformation om insulinpump och CGM.

  • Att tillsammans med användaren felsöka eventuella problem, förmedla trygghet och ge hjälpande instruktioner.

  • Dokumentera ärende i vårt CRM system.

För att lyckas i rollen som Kundsupport...
  • är du duktig på att lyssna och hantera olika typer av människor.

  • tycker du det är roligt med teknik och har lätt för att lära dig nya system.

  • har hög servicekänsla och empati. För våra användare är kundsupporten en trygghet i diabetesbehandlingen.

  • har flytande svenska i tal och skrift samt god engelska.

Dina personliga egenskaper...

präglas av en tydlighet i kommunikation. Du kan kommunicera såväl tryggt som tydligt, och anpassar dig efter vem mottagaren är. Vidare är du pedagogisk och fattar dina beslut baserat på fakta. Din personlighet gör att du enkelt skapar relationer och bekräftar andras känslor och visar förståelse för deras situation.

Du är trygg i pressade situationer och ditt lugn och fokus är det som skapar rätt förutsättning för bra support. Sist men inte minst uppnår du en hög produktivitet genom engagemang och ansvar för dina uppgifter.

Rubin Medical erbjuder...

högteknologiska, lättanvända hjälpmedel för behandling av typ 1-diabetes. Med vår medicintekniska kompetens och produkter från några av världens mest innovativa tillverkare, vill vi bidra till förbättrade behandlingsresultat och en tryggare vardag för en stor grupp människor. Idag finns vi i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi startade som ett familjebolag 2003, men sedan 2012 ingår vi i den börsnoterade teknikkoncernen Indutrade.

Flera av oss på Rubin Medical har varit länge på företaget och med oss ända sedan företaget grundades har vi ”Rubin-andan”. Vi ska alltid sätta användaren och den enskilde individen i fokus och vi ska vara en hjälpande hand när vi behövs som mest. Vår vision är att vara det tryggaste valet inom diabetesvård.

Är du nyfiken och vill veta mer klicka här: https://rubinmedical.se/ 

För att söka rollen...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 25/9 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. I den här rekryteringen samarbetar Rubin Medical med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Rubin Medical

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare