Projektledare Ombyggnad

Projektledare Ombyggnad

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för det långsiktiga engagemanget hos våra kunder. Vi har fortsatt fokus på att vår ombyggnadsverksamhet ska växa kraftigt de närmaste åren.

Projektledare ombyggnad

I rollen som projektledare ombyggnad leder du underhålls- och ombyggnadsprojekten från början till slut. Det innebär att du är med redan från projektidé och försäljningsarbete, genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut. Du ansvarar för att uppfylla projektets leverans avseende; ekonomi, tid och kvalité.

Projekten börjar som regel med utredningsuppdrag där behov och möjligheter inventeras och sedan presenteras innan kunden fattar beslut om projektering och upphandling. Efter upphandling har vi ett unikt koncept för våra ombyggnader, där vi erbjuder ett helhetsåtagande till fast pris som totalentreprenör.

Löpande kontakt med kunder och entreprenörer och ett nära samarbete med vår fastighetsförvaltning är viktiga nycklar till framgångsrika ombyggnadsprojekt.

Dig som vi söker

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör med inriktning bygg och som har erfarenhet av projektering och byggprojektledning samt har jobbat som ansvarig för totalentreprenader. Du har vana av projektadministration och har kompetens inom byggnadsekonomi, entreprenadjuridik och teknik.

Som person är du ambitiös, ansvarstagande, och initiativrik. I vår ombyggnadsverksamhet arbetar du nära våra kunder vilket kräver att du känner dig bekväm i att föra en dialog med såväl lekmän som med professionella i ditt arbete. Som medarbetare i ett kooperativt företag är det både viktigt att vara affärsmässig samt att ha förmåga att se och möta kundernas behov.

Det är viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift.

Om tjänsten

Ombyggnadsverksamheten i Marknadsområde Ombyggnad Syd utgår från våra kontor i, Helsingborg, Malmö, Halmstad, Karlskrona och Kalmar.

Placeringsort för tjänsten är Malmö, med projekt och resor inom främst Södra Skåne. Det krävs körkort och tillgång till egen bil. I tjänsten som är en heltidstjänst förekommer en del möten på kvällstid.

Har du några frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig. Kontakta produktionschef Ola Palmblad e-post ola.palmblad@riksbyggen.se alternativt 040-10 94 51.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 31 Januari 2023.

Urval gör vi löpande så sök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan.
Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!