Energiingenjör

Energiingenjör

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Energiingenjör till marknadsområde Rikskund

Riksbyggen är ett kooperativt företag som är en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bland annat företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi förstärker verksamheten för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov och erbjuder Dig att vara med och påverka den utvecklingen.

Vi söker nu en energiingenjör som har driv och vill vara med att utveckla energiområdet för våra kommersiella kunder.

Hos oss gör du skillnad

Som energiingenjör kommer du att arbeta med energieffektivisering vilket innebär utredningar, projekt och uppföljning. Du kommer att vara sakkunnig inom marknadsområdet och vara "den man frågar". Kontakter med projektledare, konsulter, entreprenörer och våra kunder är en del i uppdraget. Du kommer ha nära kontakt med våra förvaltare och drifttekniker. Som energiingenjör är du rådgivande både internt och externt inför den omställning fastighetsbranschen står inför med ny teknik och uppsatta energieffektiviseringsmål.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang

Vi söker dig som är intresserad av att se varje fastighets individuella potential i kombination med kundens förutsättning. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt.

Vi söker dig med ingenjörsutbildning från högskola /universitet inom energi och fastighet. Vi har som krav att du har minst fem års arbetslivserfarenhet av värme och ventilation samt styr- och övervakningssystem

Certifierad energiexpert är meriterande. Du har ett starkt eget driv i ditt arbete och tar till dig nya tekniker och lösningar. Samarbetsförmåga och en professionell entreprenörsanda är andra egenskaper vi uppskattar.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är i Stockholm eller Malmö och vi har uppdrag över hela Sverige. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb, sista ansökningsdag är 2023-02-19. Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Vid frågor kontakta Marknadsområdeschef Anders Tenggren, anders.tenggren@Riksbyggen.se
Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!