Hoppa till innehåll
Repligen logotyp

Tekniker med El-behörighet B

Arbetar du som tekniker, installationselektriker, resande servicetekniker eller motsvarande och känner att det skulle vara intressant och utvecklande att få fokusera på att förbättra och utveckla EN anläggning och samtidigt slippa resande i tjänsten? Då har vi rollen för dig!

Vad gör Repligen?

Repligen Sweden är ett framgångsrikt bolag inom Life Science och Bioteknisk läkemedelsindustri. Vår vision är ”Att vara ledande inom tillverkning och innovation av proteiner för en bättre värld”. Vår anläggning finns vid Sankt Larsparken i Lund där vi har moderna produktions- och laboratorielokaler och våra kunder finns i hela världen. Eftersom våra produkter är kritiska råvaror för våra kunder har vi valt att basera vårt ISO 9001/14 001 certifierade kvalitetssystem på europeisk GMP. Vi arbetar aktivt med kontinuerliga förbättringar i enlighet med LEAN-filosofin.

Vi arbetar utifrån värdegrund (vårt DNA) är flexibilitet, engagemang, samarbete och öppenhet.

Läs mer om oss på: www.repligen.com

Vad gör en Tekniker med El-behörighet B hos oss?

Som Tekniker med El-behörighet B ingår du i vårt Engineering Support team om nio personer med ansvar för drift, service och underhåll av vår produktionsanläggning i Lund. Du kommer fungera som teamets och hela anläggningens interna specialist inom el och kommer även arbeta med mekaniskt underhåll/felsökning av processutrusning.

Tillsammans med dina kolleger driver ni projekt för renovering, ombyggnad och nyinstallation samtidigt som ni även kontrollerar driften av anläggningen vilket bl.a. omfattar ångpannor, ventilation, tryckluft och renvatten.

Tjänsten är placerad vid vår anläggning i Lund.

Vem är du?

Vi söker dig som delar dina teamkollegers intresse och känsla för service och kvalitet. Noggrannhet och god struktur är en självklarhet för dig. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och du är trygg i att axla ansvar - som Tekniker hos oss har du stor frihet att planera ditt arbete. Vi tror på våra anställdas engagemang och sätter stort värde i god samarbetsförmåga och viljan att arbeta flexibelt och prestigelöst.

Vi söker dig med el-behörighet med minst ”begränsad auktorisation B”, gärna i kombination med erfarenhet av arbete inom processindustrin. Kanske arbetar du idag som installationselektriker, resande servicetekniker, resande industrielektriker eller motsvarande och känner att det skulle vara intressant och utvecklande att få fokusera på att förbättra och utveckla en anläggning och samtidigt slippa resande i tjänsten.

Har du erfarenhet av styr- och reglerteknik, felsökning och underhållssystem är det meriterande.

Kvalifikationer:

* Allmän elbehörighet B

* Obehindrad i svenska i tal och skrift

Vidare är det viktigt att du bor så att du kan ta dig till vår anläggning i Lund på max 1h, detta då du har beredskap var 5:e vecka.

Repligen erbjuder

Det går bra för oss på Repligen Sweden AB, vi är verksamma inom en stabil bransch och vi satsar på att utveckla vår verksamhet. Hos oss är din egen personliga utveckling nyckeln till framgång! Här får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta eget ansvar. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa i ansvar.

Vi har en öppen, lättsam och inkluderande atmosfär där vi uppmuntrar till diskussioner kollegor emellan. Vi gillar att hitta på saker tillsammans, om det så är gemensam träning eller fika. Tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö.

Vi tillämpar självklart kollektivavtal.

Låter det intressant?

Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret.

I den här rekryteringen gör vi ett löpande urval och med sista ansökningsdag 2023-03-31

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Repligen med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg - lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (18 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare