Hoppa till innehåll
Rentokil logotyp

Skadedjurstekniker (tidsbegränsat)

Publiceringsdatum
08 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och hjälpa våra kunder under vår sommar med fokus fågelsäkring? Kan du skriva under på att du vill vara en del av ett bolag där vi alla arbetar för att upplevas som Sveriges bästa tjänsteföretag? Då är detta något för dig!

Om Rentokil

Vi är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade från Boden i norr till Malmö i söder. Rentokil är en del av Rentokil Initial koncernen - världens största bolag inom skadedjurskontroll med huvudkontor i England. Rentokils vision är att uppfattas som det mest omtyckta och respekterade serviceföretaget i världen. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Vi jobbar efter våra fyra värdeord, service, relationer, teamwork och ansvar. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Vad vi erbjuder dig
  • ett härligt gäng kollegor att arbeta med
  • kollektivavtal
Beskrivning av tjänsten

Du kommer i huvudsak att utföra fågelsäkring. Arbetet sker till största del i par och ställer stort krav på noggrannhet, ansvarstagande samt god återkoppling. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid under vardagar. Vårt behov av personal sträcker sig från april till augusti. Tjänsten är en allmän visstidsanställning.

Din profil

Vi söker dig som behöver ett extra arbete under en period. Att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Vi efterfrågar även följande egenskaper och meriter:
  • B-körkort för manuell växel är ett krav
  • Du skall inte vara höjdrädd
  • Du talar och skriver svenska obehindrat
  • Kunskaper i engelska är meriterande
  • Fallskyddsutbildning med räddning samt LIFT-kort är meriterande
  • Erfarenhet av serviceyrken och kundkontakt är meriterande
Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2024-03-31.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Rentokil kontrollerar alltid belastningsregister före anställning.

Välkommen med din ansökan!
Rentokil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 april 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Rentokil

Vi är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade från Boden i norr till Malmö i söder. Rentokil ingår i Rentokil Initial koncernen- världens största bolag inom skadedjurskontroll med huvudkontor i England. Rentokils vision är att uppfattas som det mest omtyckta och respekterade serviceföretaget i världen. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Vi jobbar efter våra fyra värderord, service, relationer, teamwork och ansvar. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team! h engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!