Hoppa till innehåll
Randers Tegl logotyp

Teamlead för Innesälj / Offertberedare

Har du erfarenhet av offertberedning och redo för att ta dig an en roll med extra ansvar? Sprider du positiv energi runt dig och har känsla för service? Är du en administrativ ninja som har öga för detaljer och är noga med att saker stämmer? Vill du dessutom utvecklas i ett företag som nyfiket ser framåt och aktivt utvecklar framtidens tegelprodukter? Då ska du söka rollen som Teamlead för Innesälj och Offertberedning hos Randers Tegel i Bara!

Som Teamlead för Innesälj & Offertberedare...

kommer du att vara en viktig del av teamet i olika projekt. Du kommer att leda och fördela det operativa arbetet för teamet, som inklusive dig består av tre medarbetare. Du kommer också i det dagliga arbetet ha nära samarbete med säljare samt konstruktörer och arbeta nära kund där du stöttar dem i olika frågor. Rollen är bred men fokus ligger på det administrativa, där arbetsuppgifterna bland annat består av:

  • Orderläggning

  • Orderbekräftelse

  • Offertberedning

  • Uppföljning

  • Artikelregister, prisinformation samt prisuppdateringar

  • Motivera och utveckla teamet

Du kommer till ett prestigelöst kollegialt team där laget är starkare än jaget, och där ser vi såklart att du delar dessa egenskaper med oss!

För att lyckas i rollen...

behöver du ha vana ifrån att kunna se en helhet, ha ett administrativt och samordnande öga, samt vana ifrån kundhantering. Du har också ett positivt driv i att vilja utveckla och förbättra både arbetssätt och andra människor. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Dynamics 365 och olika affärssystem, och även om du har erfarenheter med dig från byggbranschen. Krav för rollen är:

  • Tidigare erfarenhet inom offertberedning

  • Goda Excel-kunskaper

  • Flytande i tal och skrift i både engelska och svenska

  • B-körkort

Som person är du...

serviceminded, noggrann och strukturerad samtidigt som du en ödmjuk, trevlig och positiv person med högt lösningsfokus. Du trivs i en roll där du får arbeta med både högt och lågt och drivs av att ha många parallella projekt igång samtidigt. Du är en person som gillar att koordinera, planera och att lätt kunna se vilka arbetsuppgifter som bör prioriteras.

Om Randers Tegel

Grunden till Randers Tegl-Gruppen lades 1911, då Carl Piper köpte sitt första tegelverk i Danmark. Sedan dess har det gått spikrakt framåt med uppköp av tegelverk och försäljningsaktiviteter i Skandinavien och Tyskland. Koncernens samlade aktiviteter gör Randers Tegl-Gruppen till en av Nordeuropas ledande tegelproducenter.

Vår konstanta produktutveckling utgår ifrån över 100 års erfarenhet, yrkesstolthet och nyfikenhet på att skapa nya innovativa tegelprojekt.

Läs mer om Randers Tegl HÄR.

För att söka rollen...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdatum är 2023-03-21. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lukas Drelich: lukas.drelich@roirekrytering.se

Anställning hos: Randers Tegel, Bara

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (4 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare