Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Mekaniker till Ramirent Lift i Malmö

Ansök nu
Är du tekniskt intresserad, van vid kundkontakt och trivs med fysiskt arbete, då har du träffat helt rätt! Vi är ett glatt gäng som alltid strävar efter att leverera den bästa kundupplevelsen. Vi vill vara bäst i stan och ha roligt på jobbet! Vi på Ramirent är en ledande leverantör inom maskinuthyrningsbranschen. Här kombinerar vi de bästa maskinerna med service och kunskap.

Att vara Mekaniker på Ramirent
Vi söker dig som gillar att arbeta med underhåll och reparationer av våra liftar och entreprenadmaskiner, såsom grävmaskiner, dumpers och hjullastare. Du kommer att arbeta inne på verkstaden i Malmö, men även på plats ute hos kund. Ditt huvudsakliga ansvar är att säkerhetsställa att våra liftar och maskiner sköts enligt fastställda underhållsrutiner och att reparationer utförs fackmannamässigt. Du ingår i en arbetsgrupp där din insats kommer vara betydelsefull!

Du kommer bland annat att arbeta med
 • Funktionskontroll av maskiner som återkommer från kund.
 • Underhåll, felsökning och reparationer på våra liftar och entreprenadmaskiner.
 • Service och reparation av våra produkter ute på fältet.
 • Hantering av arbetsordrar och beställning av reservdelar i vårt affärssystem.
Din profil
 • Du har genomgått gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller motsvarande.
 • Självgående och flexibel i det dagliga arbetet.
 • Kunskap inom felsökning, el och hydraulik.
 • B-körkort.
 • Mekanikerutbildning eller annan liknande teknisk utbildning är meriterande.
 • Det är önskvärt att du tidigare har arbetat med underhåll av större maskiner av alla dess slag.
 • Har du liftkort och truckkort är det ett plus i kanten, annars löser vi det tillsammans.
 • Grundläggande datorvana.
 • Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.
Som person är du prestigelös, har hög servicenivå och nyfikenhet att förstå kundens affär. Du levererar med hög kvalitet, arbetar proaktivt och tidseffektivt. Säkerhet är A och O på Ramirent, därför är det viktigt att du är ansvarstagande och utför dina uppgifter noggrant och strukturerat. På Ramirent arbetar vi tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs. För att lyckas och trivas i rollen måste du också kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du trivs med fysiskt arbete och tycker om varierande arbetsdagar där du får klura ut lösningar på problem.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas med och inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Visst låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober 2023. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänstens innehåll vänligen kontakta verkstadschef Fredrik Persson på telefon 0722-47 45 47.

RAMIRENT AB är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrnings-branschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare