Hoppa till innehåll
Profo AB logotyp

Innesäljare till Profo i Malmö

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för service, försäljning och kreativitet så har vi rollen till dig! 

Vi söker dig som vill bli en del av vårt växande bolag och bidra till såväl tillväxt som glädje. Vi är ett familjeföretag som funnits med sedan 40 år och är välkända och framgångsrika på marknaden inom vårt gebit. För att kunna ta nästa kliv behöver vi dig som vill driva affärerna framåt, skapa relationer med kunder, guida dem i deras val och skapa den bästa kundnöjdheten! 

I rollen som Innesäljare... 

hos oss blir du en del av ett litet men drivet bolag på två personer. Som vår tredje musketör på vårt kontor, som också är vårt showroom, möts du av en uppsjö av produkter som våra kunder kan välja mellan.  Vi erbjuder ett brett sortiment av marknadsföringsprodukter och profilkläder som är skräddarsydda för att möta våra kunders behov och önskemål. Oavsett om det är giveaways/promotionartiklar för året runt, säsongsbaserade gåvor eller företagskläder, strävar vi alltid efter att leverera produkter som sticker ut och ger ett varaktigt intryck. Det är vårt jobb att guida våra kunder rätt och se till att de får de produkterna som skapar glädje och värde för våra kunder. 

I rollen som Innesäljare kommer du ta hand om inkommande kunder där du ansvarar för att guida kunder genom hela processen, från förfrågan till leverans, samtidigt som du aktivt arbetar med att nätverka och prospektera nya affärsmöjligheter för att bygga långsiktig framgång. 

För att söka rollen... 
  • Har du tidigare arbetat med försäljning inom b2b där du guidat kunder till att göra de rätta valen för dem. 

  • Är du van vid att arbeta med telefonen som ett av dina främsta verktyg. 

  • Har du god dator/systemvana och kan med enkelhet använda Outlook och lägga orders. 

  • Du är flytande i svenska och goda kunskaper i engelska. Danska är ett stort plus.  

Dina personliga egenskaper... 

är avgörande för om du ska lyckas och trivas i rollen! Du är en person som trivs med att stötta och ge service till kunder där din förmåga att skapa kontakt med andra är avgörande för din framgång i rollen. Du kommunicerar tydligt både muntligt och skriftligt, och är stark inom såväl struktur som att du aldrig missar en deadline. Vidare är du prestigelös och tar dig an alla uppgifter med en stark initiativförmåga. Sist men kanske viktigast så bidrar du med din energi och har lätt till skratt för att passa in i vår härliga miljö. 

Profo AB... 

har sedan 1984 då Eva Åkesson startade bolaget haft som mål att vara den kompletta samarbetspartnern inom profilprodukter. Hos oss kan kunder känna sig trygga att vi som leverantör presenterar produkter valda med omsorg och fokus att skapa mervärde för våra kunder. Vi värnar om kvalitet, miljö och rättvisa arbetsförhållande. Vi ställer stora krav på att våra leverantörer och väljer samarbetspartners med omsorg, vilket ger en garanterad leveranssäkerhet och kvalitet. 
 
Vårt mål är att arbeta långsiktigt med både våra kunder och med våra medarbetare in i framtiden! 

Läsa gärna mer om oss: www.profoab.com 

Är du intresserad...  

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV, alternativt söka med din LinkedIn URL. Urval sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag, men sista ansökningsdag är 31/5 2024. 

För att garantera en rättvis och icke-diskriminerande rekryteringsprocess tar vi ej emot personliga brev. I stället kommer relevanta kandidater att få svara skriftligt på samma frågor för att säkerställa lika möjligheter att förklara sin erfarenhet relaterad till rollen. 

I den här rekryteringen samarbetar med Profo med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.  

Anställning hos: Profo AB 

Omfattning: Heltid  

Start: Enligt överenskommelse  

Profo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren