Hoppa till innehåll
PolyPeptide logotyp

Solution Manager till PolyPeptide i Malmö

Ansök nu
Solution Manager med fokus på Underhållssystem (CMMS) till PolyPeptide i Malmö

Har du erfarenhet av Underhållssystem / CMMS? Har du varit med på en digitaliseringsresa tidigare med fokus på att skapa ett effektivare och modernare sätt att arbeta med en verksamhets underhållsplaner / asset management? Då är detta möjligheten för dig. Kanske kommer du från IT-sidan, kanske från verksamheten med mer produktionsinriktning? Läs mer nedan vem vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Den globala IS/IT organisationen på PolyPeptide stödjer verksamheten med allt från strategiexekvering till operativ leverans. Organisationen arbetar enligt en IS/IT-strategi ämnad att lyfta företagets kapacitet samt bidra till den övergripande strategin att bli mer digitaliserade. Som en del av strategin så kommer ett nytt CMMS /underhållssystem som heter HxGN EAM att rullas ut under 2023/2024. Du kommer i din roll som Solution Manager med riktning "Plant Maintenance" att spela en avgörande roll för framgången med implementeringen av detta system.

Dina arbetsuppgifter

I samarbete med strategiskt viktiga leverantörer står PolyPeptide mitt i implementationen av HxGN EAM.
För att lyckas med implementationsprojektet samt säkerställa en framtida utveckling och förvaltning, rekryterar man till en ny roll med Globalt ansvar inom IS/IT.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Aktivt deltagande i implementationsprojektet som Solution Manager
 • Stödja implementering, utveckling och kontinuerlig förbättring av underhållsystemet (CMMS) med tillhörande processer
 • Ansvar för road maps och förändringar i affärsapplikationer relaterat till ansvarsområdet
 • Hantera och producera relaterade dokument såsom designdokumentation, funktionsspecifikationer, et c
 • Ansvarig för administration, underhåll och support av applikationerna/modulerna inom ditt ansvarsområde
 • Nära samarbete med intressenterna och delta i relevanta Governance-forum.
Värt att veta

Tjänsten är baserad i Malmö men ditt ansvar kommer att vara globalt. Du rapporterar till Global Head of ERP and Application Services som också sitter placerad i Malmö tillsammans med merparten av övriga IS/IT organisationen.

Våra förväntningar
 • Erfarenhet från liknande roll som Solution Manager, Super User eller liknande med koppling mot IS/IT och gärna underhållssystem (CMMS)
 • Tidigare erfarenhet från arbete med liknande processer och system såsom HxGN EAM, IndySoft, Blue Mountain, Limble CMMS
 • Erfarenhet från Life Science/Pharma ses som meriterande
 • Akademisk examen inom något relaterat område eller liknande erfarenheter som förvärvats genom arbetslivserfarenhet
 • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Då rollen är global så är tidigare erfarenhet av arbete inom en internationell matrisorganisation en fördel
Vi söker dig som är lösnings- och relationsorienterad. Du är en person som ser gott och effektivt samarbete som bästa vägen att nå målet och trivs i en miljö som präglas av interaktion med människor av olika nationalitet. Din motivation att driva saker framåt är viktig och du har en prestigelös approach.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor.

Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida.

Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Lovisa Wang-Larsen
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare