Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Teknisk montör till Heftytec

Ansök nu
Logga
Är du social, noggrann och strukturerad? Har du ett intresse för mekanik och montering?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som montör till Heftytec i Löberöd.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Heftytec AB är specialist på produktionsmaskiner för optik och finmekanik med egen utveckling och tillverkning. Just nu letar vi efter en montör för att hjälpa oss fortsätta vår tillväxt. Vi är ett litet företag som arbetar med stora ambitioner och vi tror att rätt person kan hjälpa oss att ta våra produktionsprocesser till nästa nivå.
Tjänsten som montör innebär att arbeta med monteringar från ritningar och instruktioner, du behöver ha erfarenhet efter montering av ritningar inom CAD.

I rollen som montör kommer dina arbetsuppgifter att innefatta:
* Montering efter ritningar i CAD.
* Övervakning av CNC-fräs.
* Leverans av produkt till kund

Personprofil
Vi söker dig som har ett intresse för teknik och montering. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann i dina arbetsuppgifter samt att du klarar av att hålla ett högt tempo. Du har en positiv inställning och bidrar till att den goda stämningen bibehålls på arbetsplatsen, vi lägger en stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har en utbildning eller praktisk arbetslivserfarenhet som CNC-operatör.

För att lyckas i rollen krävs att du obehindrat behärskar svenska och engelska i tal.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Flexibla arbetstider
Plats: Löberöd

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Jesper Wahlgren på jesper.wahlgren@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare