Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Säljare till världsledande bolag inom Bioteknik!

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av relationsbyggande försäljning och vill arbeta med produkter med stark miljöprofil och som ligger i absolut framkant? Då kan tjänsten som säljare på Bioteria vara rätt tjänst för dig!

Hos oss kommer du att arbeta i en konsultativ säljroll där du hjälper privata fastighetsägare och verksamhetsutövare att övergå till en miljövänlig och lönsam systemlösning när det kommer till fettavskiljning, pumpstation, storköksventilation och avfallshantering.

I din roll kommer du arbeta med flera kontaktytor där du förutom slutkunden även har dialog med konsulter, arkitekter, byggherrar och underentreprenörer. Dina kunder finns i Malmö med omnejd och du utgår från vårt kontorshotell i Malmö.

I en tid där miljön är i stort fokus får du representera ett bolag som infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för sina kunder, miljön och för samhället. Du får chansen att arbeta i en fri roll med mycket eget ansvar i ett modernt bolag som erbjuder sina anställda goda villkor klart över standard.

Tjänsten kommer att innebära mycket egenansvar men du kommer aldrig att känna dig ensam. På Bioteria arbetar vi nära varandra och sätter laget före jaget. Du har ett tätt samarbete med Regionssäljare, tekniker samt Försäljningschef där du får stöttning i ditt arbete att skapa nya affärer.

Personprofil
Vi söker dig som idag arbetar med försäljning. Du säljer en portfölj av produkter och/eller tjänster där du dagligen utmanas av kunder som ställer höga krav på kompetens och affärsmässighet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där det är viktigt att du har stort affärsfokus, är förtroendeingivande och har förmågan att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer med dina kunder.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Säljare.

Har du erfarenhet från branscher inom fastighet, vvs eller bygg är detta meriterande men inget krav.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Malmö med omnejd.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Oscar Backman på oscar.backman@performiq.se
Tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Företagspresentation
Bioteria är ett miljöteknikföretag som infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för sina kunder, miljön och för samhället. Bioteria är övertygade om att bioteknikens visioner, möjligheter och konkreta framsteg kommer att möjliggöra fullständigt miljövänliga och hållbara samhällen. Om du delar denna framtidstro - och dessutom vill vara en aktiv del av den pågående Biorevolutionen så är du rätt person för jobbet. Se Bioterias signaturvideo här: https://youtu.be/LF6gwFyJyXg

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare