Order- och logistikkoordinator till Paxxo

Order- och logistikkoordinator till Paxxo

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet från kundsupport och logistik och vill arbeta på ett dynamiskt och framgångsrikt företag? Drivs du av att hålla en hög servicenivå och göra kunderna nöjda? Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

Till Paxxo söker vi nu en order- och logistikkoordinator att förstärka deras orderavdelning. Du kommer att tillhöra en grupp om två ytterligare kollegor som arbetar med order och logistik. I rollen tar du emot inkommande orders och hanterar dessa hela vägen till fakturering. Utöver detta hjälps du och dina kollegor åt med att hantera växeltelefonen. Då många av Paxxos kunder är internationella innefattar rollen en hel del kontakt både över telefon och på mejl på engelska.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar:
* Orderhantering
* Kundsupport
* Säljsupport och hantering av prisuppdateringar
* Leveransbevakning och transportbokning
* Leveransprecisionsmätningar
* Fakturering

Tjänsten passar dig som trivs i en varierad roll med mycket eget ansvar och om vill få möjlighet att vara en del av ett företag med kvalitativa produkter och ett stort hållbarhetsfokus.


Personprofil
För att lyckas i rollen som order- och logistikkoordinator ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter från tidigare arbetsplatser. Vidare ser vi att du känner igen dig på följande punkter:

* Mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* Van användare av MS Office
* Erfarenhet av transportbranschen eller annan logistisk verksamhet
* Genuint intresse för att skapa och utveckla kundrelationer

Det är meriterande för rollen om du talar något ytterligare europeiskt språk samt om du har erfarenhet av Business Central/Dynamics NAV.

Som person är du strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Vidare ställer tjänsten krav på att du är stresstålig och duktig på att lösa olika sorters problem på ett effektivt sätt. Det är inga problem för dig att hantera många saker parallellt och prestigelöst. Du ser även samarbete och laganda som något naturligt och har ett positivt förhållningssätt till de uppgifter du tar dig an.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som order- och logistikkoordinator. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på sara.lindmark@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Familjeägda Paxxo startade 1980 och omsätter ca 137 MSEK. Företaget är snabbväxande och har 45 anställda. Huvudkontor och tillverkning av det egna säcksystemet Longopac finns i Malmö. Att förpacka avfallet med Longopac systemet är idag en standard inom många branscher då det erbjuder mycket hygienisk, säker, effektiv och klimatsmart hantering. Nästan alla tillverkare av industridammsugare använder sig av Longopac-systemet för att ersätta påsar på ett tätt och dammfritt sätt. Tillverkningen är till stor del automatiserad med egenutvecklad teknik i Paxxos lokaler. De geografiska marknaderna för Paxxo omfattar ett fyrtiotal länder med tyngdpunkt på Europa och USA. Paxxo har sedan många år en fortsatt stabil utveckling och utökar i Malmö. Läs gärna mer på: www.paxxo.se

Sökord: orderhantering, ordermottagning, kundtjänst, kundsupport, säljsupport, pris, leveransbevakning, transportbokning, fakturering, order, Malmö, Paxxo, hållbarhet


Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.