Hoppa till innehåll

Internationell teknisk säljare till Metop

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du teknik och vill arbeta på ett internationellt världsledande företag?
Vill du arbeta i en expansiv organisation, i ett litet team som trivs bra tillsammans med en brinnande passion för att effektivisera kvalitetskontroll?
Då kan du vara personen vi söker för rollen som internationell teknisk säljare till Metop!

Som säljare hos Metop ansvarar du för hela kedjan i de säljprojekt du har, både direkt mot kunder och via våra agenter. I rollens arbetsbeskrivning ingår bland annat:
* Försäljningsbudget.
* Kartlägga och kontakta nya kunder.
* Bearbeta och bygga relationer med befintliga kunder.
* Uppföljning efter leverans.
* Installera systemet på plats hos kunder.

Metop växer och här finns goda möjligheter att vara med och påverka organisationens expansion i en flexibel och framför allt spännande miljö. Ditt produktutbud kommer efterhand bestå av Metops samtliga produkter mot förpacknings, livsmedels- och dryckeskunder.
Rollen har nära samarbete med försäljningschef, VD och sälj/back-office. Du kommer att ansvara för den europeiska marknaden eller, beroende på din internationella erfarenhet, någon av de övriga geografiska marknaderna.

Personprofil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och försäljning, gillar att knyta kontakter och trivs i internationella miljöer. Du har en teknisk bakgrund och har en naturlig förståelse för våra kunder och hur deras producerande verksamhet fungerar.
Krav för tjänsten är:
* Bakgrund inom industriell försäljning
* Erfarenhet i att hantera internationella kontakter
* B-Körkort
* Flytande i svenska och engelska

Det är meriterande med erfarenheter från förpacknings-, dryckes- eller livsmedelsbranschen.

Vidare är du nyfiken, strukturerad, resultatorienterad, tar egna initiativ och van vid att arbeta proaktivt med försäljning. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand!

Övrigt
Start: Omgående eller snarast möjligt
Omfattning: Heltid (I tjänsten ingår resor 75 till 100 dagar per år)
Arbetstid: Kontorstider med flex som grund
Plats: Kontoret i Malmö är basen för arbete mellan resor

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner i den här rekryteringen. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se.

PerformIQ som rekryteringsbolag värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i rollen!

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi.

Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. Företaget har idag 13 anställda och omsätter ca. 30 miljoner. METOP AB startades på 70-talet inom PLM och blev ett eget bolag 1987. Omsättningen har med nya ägare och personal femdubblats sedan 2014 och expansionen fortsätter.

Läs mer: https://www.metop.se/


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Södertälje
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Landskrona
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga