Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Internationell teknisk säljare till Metop!

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du teknik och vill arbeta på ett internationellt världsledande företag?
Vill du arbeta i en expansiv organisation, i ett litet team som trivs bra tillsammans och gillar det de gör?
Vill du vara med och dubbla försäljningen de närmsta åren?
Då kan du vara personen vi söker för rollen som internationell teknisk säljare till Metop!

”Vår fulla övertygelse är att engagemang, trivsel och prestation skapas av möjligheten att arbeta med det man älskar och har passion för.”

Med detta tankesätt som byggsten kommer du I rollen som säljare hos Metop ansvara för hela kedjan av de säljprojekt du innehar, både direkt mot kunder och via våra agenter. Metop växer och här finns goda möjligheter att vara med och påverka en organisations expansion i en flexibel och framför allt rolig miljö!

Ditt produktutbud kommer bestå av Metops produkter mot livsmedel- och dryckeskunder:
* Seam System Food
* Seam Systems Beverage
* End Systems

Arbetet innebär nära samarbete med övriga säljare, VD och sälj/back-office.
Du kommer att ansvara för den europeiska marknaden eller, beroende på din internationella erfarenhet, någon av de övriga geografiska marknaderna.

I rollens arbetsbeskrivning ingår bland annat:
* Försäljningsbudget.
* Kartlägga och kontakta nya kunder.
* Bearbeta och bygga relationer med befintliga kunder.
* Offerter.
* Kundorder.
* Uppföljning efter leverans.
* Installera systemet på plats hos kunder.


Personprofil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och försäljning, gillar att knyta kontakter och trivs i internationella miljöer. Du har dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning internationellt eller från en liknande roll, och vill nu ta nästa steg i din utveckling.

Kav för tjänsten är:
* Flytande i engelska och svenska, tal som skrift
* Erfarenhet av B2B-försäljning
* Kunskaper inom CRM- samt affärssystem
* B-Körkort

Det är meriterande med kunskaper inom andra språk, önskvärt spanska.

Vidare är du nyfiken, självständig, strukturerad, resultatorienterad, tar egna initiativ och van vid att arbeta proaktivt med försäljning. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand!

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i rollen. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid (I tjänsten ingår resor 50 till 100 dagar per år)
Arbetstid: Kontorstider som grund, men flex och distansarbete förekommer
Plats: Malmö

I denna rekrytering samarbetar METOP med PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi.

Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. Företaget har idag 13 anställda och omsätter ca. 30 miljoner. METOP AB startades på 70-talet inom PLM och blev ett eget bolag 1987. Omsättningen har med nya ägare och personal femdubblats sedan 2014 och expansionen fortsätter.

Läs mer: https://www.metop.se/


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Fler från samma arbetsgivare