Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

CNC-operatör till Heftytec AB

Logga
Söker du efter ett spännande jobb som CNC-operatör? Vill du vara del av ett nystartat företag där du kommer få en stor möjlighet att påverka? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Heftytec AB är specialist på produktionsmaskiner för optik och finmekanik med egen utveckling och tillverkning. Just nu letar vi efter en CNC-operatör för att hjälpa oss fortsätta vår tillväxt. Vi är ett litet företag som arbetar med stora ambitioner och vi tror att rätt person kan hjälpa oss att ta våra produktionsprocesser till nästa nivå.

Som CNC-operatör hos Heftytec AB är du ansvarig för produktionen. Du kommer att använda CNC-maskinen för att producera högkvalitativa komponenter enligt specifika ritningar och instruktioner, maskinunderhåll och kvalitetskontroller.

Arbetsuppgifterna består av:
* CAD/CAM-beredning
* Verktygsval och fixturdesign
* Aluminium- och stålfräsning i en supermodern CNC fräs från 2022, både 3- och 4-axligt
* Kontrollmätning av tillverkade komponenter
* Leverans av produkt till kund

Personprofil
För att vara en framgångsrik kandidat för detta jobb behöver du ha ett tekniskt intresse och en vilja att utvecklas. Vi ser också att du är självgående och noggrann, med en stark arbetsmoral och en positiv attityd. Det är meriterande om du har en utbildning eller praktisk arbetslivserfarenhet som CNC-operatör.

Du pratar ett av följande språk: svenska, engelska eller tyska.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som CNC-operatör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Flexibla arbetstider
Plats: Löberöd

Företagspresentation
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Jesper Wahlgren på jesper.wahlgren@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare