Beläggningsarbetare

Beläggningsarbetare

Om tjänsten

Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer klimatsmart asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.

Vi söker nu medarbetare till vår beläggningsorganisation i Södra Skåne. Vi behöver förstärka med personal till ett av våra maskingäng samt till våra förjusteringsgäng.

I rollen som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor med nybyggnads- och underhållsbeläggningar. Du arbetar nära beställare och kunder med varierande uppdrag inom ditt arbetsområde. Som beläggningsarbetare är ingen dag den andra lik då både arbetsställe och arbetstider varierar, vilket kräver viss flexibilitet.

Kravprofil

Vi söker dig som är engagerad, positiv och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att ta ansvar och driva arbetet framåt. Du är praktiskt lagd och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi söker dig som tycker det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete tillsammans med dina kollegor.

Vi vill att du för rollen som beläggningsarbetare har erfarenhet av arbete inom beläggningsbranschen med erfarenhet av maskinläggning. Rollen kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket samt har B-körkort.

För rollen som förjustering/anläggningsarbetare vill vi att du har erfarenhet från anläggningsbranschen, det är meriterande med erfarenhet från stensättare/beläggningsbranschen. Har du även E-körkort är detta också meriterande.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. Arbetschef Johnny Karlsson, telefon: 0733-84 85 12 alternativt Arbetschef Mathias Björklund, telefon: 0733-84 73 09.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.