Utvecklingssamordnare

Utvecklingssamordnare

Vill du ha en nyinrättad och utmanande roll i ett bolag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas? Har du ett utpräglat affärstänk och en problemlösande analysförmåga? Har du erfarenhet av utrednings- och utvecklingsarbete? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Fram till 2050 förväntas Malmö stad växa från ca 350 000 invånare till 500 000 invånare. Många ska leva, bo, verka och förflytta sig i staden. För att tillmötesgå framtidens behov på ett hållbart sätt pågår en förtätning av Malmö stad.

Tillväxten och förtätningen ställer höga krav på parkerings- och mobilitetslösningar. Som del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö därför i en spännande utvecklingsfas. Vi har redan startat vår resa mot en vision där bolaget tar aktiv roll i hållbar stadsutveckling genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar – med fokus på hållbar parkering, trygg parkering och digital parkering. Dessutom kommer vi de närmast åren att bygga ytterligare parkeringshus där hållbarhet och mobilitet står på agendan. Som ett led i detta har
Parkering Malmö har skrivit under LFM30 (Lokal färdplan för klimat-neutral bygg- och anläggningssektor i Malmö till 2030).

Din roll

I din roll som utvecklingssamordnare är du ett bollplank till bolagets VD och ledningsgrupp gällande verksamhetsutveckling. Du har ett övergripande ansvar att driva bolagets utvecklingsarbete tillsammans med bolagets strategiska grupp för vilken du är samordnare för. På uppdrag av VD och ledningsgruppen kommer du att genomföra utredningar och utvecklingsinsatser inom olika projekt och processer på övergripande nivå. Du kommer att bereda och handlägga beslutsunderlag och ärende till bolagets styrelse och ledningsgrupp. I rollen ingår det att analysera framgångsfaktorer och utvecklingsområden, både utifrån den egna organisationen och utifrån förändringar i omvärlden samt att kontinuerligt analysera och optimera processerna i de olika stödsystem som finns inom bolaget. Du kommer att representera bolaget externt i olika nätverk och projekt.

Din kompetens

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med exempelvis samhällsvetenskaplig inriktning. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av att arbeta i offentlig verksamhet är det meriterande. Det är viktigt att du kan kommunicera mycket väl i både tal och skrift samt att du har mycket goda kunskaper i Office 365 och en mycket god förmåga att förstå och analysera olika dataflöden. Då du ska kunna hantera och ge handledning i olika digitala system är du pedagogisk och du har dessutom mycket goda IT kunskaper. I rollen krävs det att du har erfarenhet av projektledning då du kommer att driva dina egna projekt.

Du som person

Vi söker dig som med nyfikenhet och engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är självgående och har inga problem med att leda dig själv. Du har en förmåga att tänka strategiskt och du skapar dig lätt en god överblick av helheten. Du har stor förståelse för komplexa samband och ett systematiskt, metodiskt och pedagogiskt arbetssätt. Då du kommer att ha många olika kontaktytor har du lätt för att samarbeta och att skapa goda och hållbara relationer.

Ansökan och kontakt

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Almir Hodzic via mejl almir.hodzic@pmalmo.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker snarast möjligt. Sista ansökningsdag är den 2 april 2023. Ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du till rekryteringutvecklingssamordnare@pmalmo.se

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Almir Hodzic
Telefon 040-605 69 00
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pmalmo.se
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 70 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 10 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 35 000 parkeringsplatser.
På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund –
Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.