Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Tycker du om att arbeta självständigt? Är du händig och nyfiken? Är du serviceinriktad och tar ansvar för att utföra ditt arbete med kvalitet? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Som en del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö i en spännande utvecklingsfas. Vi har redan startat vår resa mot en vision där bolaget tar aktiv roll i hållbar stadsutveckling genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar – med fokus på hållbar, trygg och digital parkering. Dessutom kommer vi under de närmaste åren att bygga ett antal nya parkeringshus där miljö och mobilitet står på agendan.

Din roll

Som fastighetsskötare ingår du i Parkering Malmös driftsavdelning och där arbetar du med fastighetsskötsel i våra interna och externa parkeringshus och parkeringsytor. Du arbetar på fältet med daglig tillsyn för att säkerställa funktion och upprätthålla god trivsel.

Den största delen av din vardag består av:

  • renhållning/skräpplockning
  • grönyteskötsel
  • hantera och åtgärda felanmälningar där bl a lagning av dörrar och dörrlås samt byte av ljuskällor ingår
  • klottersanering
  • diverse målningsarbete så som barriärer och väggar

Din kompetens

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom fastighetsskötsel eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du eftergymnasial utbildning inom fastighetsskötsel är det meriterande. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då kommunikation och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter. Det är ett krav att du har B-körkort för manuellväxlad bil.

Det är också ett krav att du har god datorvana då dator och mobiltelefon använd som arbetsverktyg. Det är meriterande om du innehar erfarenhet av att laga dörrautomatik.

Du som person

För att passa i rollen som fastighetsskötare hos oss krävs det att du trivs med en varierad vardag med eget ansvar och uppföljning. Du är trygg med att arbeta ensam ute på fältet och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Att samarbeta med dina kollegor är en självklarhet för dig. Du vågar ta initiativ och prova fram nya lösningar.

Ansökan och kontakt

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Annika Jacobsson via mejl annika.jacobsson@pmalmo.se eller via telefon 0734 48 20 21.

Sista ansökningsdag är den 5/2 2023. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev där du berättar om dina erfarenheter som kopplar till tjänsten och varför du söker det här jobbet. Ange också om du är intresserad av tillsvidareanställning eller timanställning. Skicka din ansökan till rekrytering.fastighetsskotare@pmalmo.se.
Mer info
Kontaktperson Annika Jacobsson
Telefon 0734 48 20 21
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pmalmo.se
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 75 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 10 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 35 000 parkeringsplatser.
På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad personalgrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund –
Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.