Studerande ekonomiassistent till Øresundsbron

Studerande ekonomiassistent till Øresundsbron

Om tjänsten
I din roll som ekonomiassistent till Øresundsbron kommer du att vara en stöttepelare för ekonomiavdelningen. Du kommer att arbeta med manuella inbetalningar, enklare bokföring i affärssystemet Navision, inkassohantering samt övriga administrativa uppgifter. Tjänsten kräver att du ska kunna arbeta cirka en gång i veckan under terminerna samt heltid under sommarperiod samt övriga lov.

Exempel på arbetsuppgifter:

- In- och utbetalning
- Inkassohantering
- Enklare bokföring

Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på deltid via Adecco och inleds med en introduktion. Arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag mellan kl. 08.00 - 17.00. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt person med start tidigast 1 april.

Om dig
Vi söker dig som är studerande på minst 50% och ser det här uppdraget som ett långsiktigt deltidsarbete vid sidan av dina studier. Du har ett intresse för ekonomi, har ett siffersinne och trivs med ett detaljerat arbete.

Du behöver inte ha arbetat med ekonomirelaterande uppgifter tidigare men bör ha en grundläggande förståelse. Som person är du öppen och positiv, hjälpsam och nyfiken. Vidare är du problemlösande och har en god samarbetsförmåga.

Om Øresundsbron
Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vår vision är en dynamisk Öresundsregion där alla med bil har rabattavtal. Vi är 145 medarbetare som jobbar för att Øresundsbron ska vara den bästa vägen till upplevelser och möjligheter på andra sidan Öresund. Våra medarbetare skapar möjligheter till vår framgång. Vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet. Ett välfungerande samarbete är en förutsättning för att nå våra mål. Och därför är vi på Øresundsbron hjälpsamma brobyggare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringen vänligen kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Ekonomi, Extrajobb, Administration, Student

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.