Hoppa till innehåll
Öresundsbron logotyp

Inköpsadministratör till Øresundsbron

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av inköp och inköpssystem? Vill du vara med i en systemimplementation där du får bidra med dina kunskaper och göra skillnad? Skulle du trivas i en organisation med ena benet i Sverige och andra i Danmark? Då kan vi ha jobbet för dig!

Om tjänsten
Øresundsbron söker en Inköpsadministratör för att medverka vid införandet av ett nytt e-handelssystem för inköp och därefter förvaltning av systemet. Du blir en central medarbetare i att införa ett nytt system och kommer att arbeta med både processutveckling/förvaltning och operativt inköpsarbete. Rollen ingår i gruppen Inköp och du kommer rapportera till Inköpskoordinatorn.

I din roll som Inköpsadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

 • Delta i implementering av systemlösning och processförändringar
 • Konfigurering av e-handelssystem - avtalsadministration
 • Löpande förvaltning av e-handelssystemet
 • Internsupport för genomförande av inköp och avrop
 • Uppföljning och analys av inköp
 • Ingå i processteamet för inköpsprocessen

Tjänsten som Inköpsadministratör är ett konsultuppdrag på 6 månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer arbeta på kontoret på Lernacken i Malmö och enstaka resor till kontoret i Örestad kan förekomma. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan kl. 08.00-17.00. Planerad start är i början av oktober.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och ett intresse för digitalisering och nya system. Som person har du ett driv och är van vid att arbeta självständigt. Du har en god pedagogisk förmåga och motiveras av att stötta och hjälpa andra liksom att skapa en bra teamleverans och goda relationer. Du är strukturerad, har en god analytisk förmåga och kan se både detaljer och helhet. Dessutom är du kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och att självständigt driva ditt arbete framåt.

Viktigt för tjänsten är:

 • Eftergymnasial utbildning inom inköp eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av att arbeta med processutveckling/processförvaltning
 • Erfarenhet av att arbeta med e-handelssystem för inköp (meriterande med Visma Proceedo)
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • God förståelse för danska
 • Erfarenhet av att arbeta med ett upphandlingsverktyg är meriterande
 • Erfarenhet av uppföljning och analys (SPEND-analyser) är meriterande
 • Erfarenhet av att implementera nya system eller arbetssätt i en organisation är meriterande


Om Øresundsbron
Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vår vision är en dynamisk Öresundsregion där alla med bil har rabattavtal. Vi är 145 medarbetare som jobbar för att Øresundsbron ska vara den bästa vägen till upplevelser och möjligheter på andra sidan Öresund. Våra medarbetare skapar möjligheter till vår framgång. Vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet. Ett välfungerande samarbete är en förutsättning för att nå våra mål. Och därför är vi på Øresundsbron hjälpsamma brobyggare.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Øresundsbron med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Öresundsbron logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.