Administratör

Administratör

Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa på ett tillverkande bolag i Malmö? Vi söker nu en noggrann administratör till vår kund!

Vår kund är ett tillverkande företag och legoleverantör till välkända svenska industriföretag. Under varumärkena Masterlite, Tectoflow och Tectopower tillverkar vi även egna produkter. Vi arbetar främst inom tunnplåt med stansning, bockning, svetsning och montering.
Som legoleverantör är vi stolta över att kunna bidra till att produktionsanpassa kundernas produkter. Vi är gärna med tidigt i utvecklingsfasen för att bidra med vårt produktionskunnande eller vidareutveckling av en redan befintlig produkt.

Om rollen
I rollen som administratör så kommer du arbeta med bland annat hantering av kundorder, förbereda och planera inför produktion, uppdatera listor i Excel, boka transporter samt förberedning inför fakturering.  
Vår kunds kontorslokaler ligger i Malmö och tjänsten är förlagd på heltid, måndag till fredag 08.00-17.00. Anställningen kommer de första sex månaderna vara hos OnePartnerGroup för att sedan fortsätta hos kund. Både vi på OnePartnerGroup och vår kund är kollektivavtalsanslutna och kan erbjuda dig en trygg anställning.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som uppskattar administrativa arbetsuppgifter. Du arbetar noggrant och kan enkelt strukturera upp ditt arbete. Det är meriterande om du arbetat i en administrativ roll innan. God datorvana är ett krav och vi ser gärna att du är en fena på Excel. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Ansökan
Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Jacob Edström på jacob.edstrom@onepartnergroup.se

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

 
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se