Servicemontör till Ömangruppen i Malmö

Servicemontör till Ömangruppen i Malmö

Mitt namn är Johan och jag arbetar som installationschef på Ömangruppen i Malmö. Jag söker nu en självgående servicemontör till vår verksamhet i Malmö. Du kommer i huvudsak arbeta med ROT-arbeten och mindre entreprenader tillsammans med vårt installationsteam som består av tre kompetenta och engagerade kollegor. Då jag tidigare arbetat som montör värderar jag som chef lyhördhet och förtroende gentemot mina medarbetare - Johan Hansson, Installationschef.

Arbetsbeskrivning: Som servicemontör kommer du att arbeta med ventilationsentreprenader samt mindre servicearbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du kommer självständigt att driva mindre servicemontageprojekt där du har mycket kontakt direkt med slutkund. Resultatet av ditt arbete ute hos våra kunder ska leda till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
  • Montagearbeten vid mindre ny- och ombyggnationer
  • Aggregatbyten
  • Fläktbyten
  • Planering av eget arbete
  • Beställning av kompletterande material
  • Uppföljning och återrapportering
  • Skapa goda kundkontakter
Du kommer att tillhöra vår serviceverksamhet med många kompetenta kollegor inom området.

Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar 7.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår från Malmö, arbete kan komma att ske över hela Skåne.

Förmåner och fördelar: Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker både dig med erfarenhet som ventilationsmontör och dig som arbetat med montagearbete i en liknande bransch. Du har goda kunskaper inom ritläsning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva egna mindre projekt inom ventilation men det är inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

För att trivas hos oss: För att lyckas i rollen som servicemontör ser vi att du är en självgående och ansvarstagande person. Du trivs med att arbeta självständigt och planera dina arbeten utefter verksamhetens behov. Som person är du social, strukturerad och gillar utmaningar som du ställs inför. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Ansökan

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Installationschef, Johan Hansson på telefonnummer 046-378 08 31. Sista ansökningsdag är 2023-02-12.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 30-tal orter i södra Sverige.