Ledande montör till Ömangruppen i Malmö

Ledande montör till Ömangruppen i Malmö

Mitt namn är Johan och jag arbetar som installationschef på Ömangruppen i Malmö. Jag söker nu en ledande montör till vår verksamhet i Malmö. Du kommer tillhöra vårt installationsteam som består av tre kompetenta och engagerade kollegor. Då jag tidigare arbetat som montör värderar jag som chef lyhördhet och förtroende gentemot mina medarbetare - Johan Hansson, Installationschef.

Arbetsbeskrivning
Som ledande montör kommer du att arbeta med att driva ventilationsentreprenader hos våra serviceavtalskunder samt ventilationsentreprenader till nya, framtida kunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du kommer självständigt att driva mindre installationsprojekt där du har mycket kontakt direkt med kunden. Resultatet av ditt arbete ute hos våra kunder ska leda till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

I rollen ingår:
  • Montagearbeten vid mindre ny- och ombyggnationer
  • Aggregatbyten
  • Fläktbyten
  • Planering av eget arbete och tillsammans med underentreprenörer samt konsulter
  • Beställning av kompletterande material
  • Uppföljning och återrapportering
  • Skapa goda kundkontakter
Du kommer att tillhöra vår installationsverksamhet med fler kompetenta kollegor inom området.

Arbetets omfattning
Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Malmö men du kommer att arbeta över hela Skåne län.

Förmåner och fördelar: Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav
Vi söker dig med erfarenhet som installationstekniker inom ventilation. Du är van vid att driva dina egna projekt och arbetat som ledande montör tidigare. Du har goda kunskaper inom ritläsning. Det är även meriterande om du har kunskaper inom luftmätning men det är inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

För att trivas hos oss: För att lyckas i rollen som ledande montör ser vi att du är en driven och självgående person. Du trivs med att arbeta självständigt och planera dina arbeten utefter verksamhetens behov. Att du trivs med ett fysiskt arbete ser vi som en självklarhet för att du skall trivas i rollen. Som person är du social, strukturerad och gillar utmaningar som du ställs inför.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta installationschef Johan Hansson på telefonnummer 046-378 08 31.

Sista ansökningsdag 2023-02-12.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 30-tal orter i södra Sverige.