Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Säljare till Omnitas // Malmö eller remote

Vi är Omnitas. En av världens vassaste byråer för optimering och digitalisering av arbetsprocesser. Med huvudkontor i Stockholm och en internationell marknad från Nya Zeeland till USA, hjälper vi våra kunder att ta klivet mot en digital vardag genom ledande tekniska lösningar. Med målet att skapa gemensamma arbetsflöden som främjar samarbete och skapar långsiktig effekt, använder vi oss av verktyg och SAAS-tjänster som bland annat monday.com och make.com. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter säljare som är redo att hänga med på vår expansiva resa! Hos oss väntar stort eget ansvar i en kreativ, kollaborativ och omväxlande arbetsmiljö.


Som säljare

Att öppna dörren till vårt företag innebär att låsa upp möjligheten att hänga med på en spännande expansiv resa med högt tempo - och lika höga ambitioner. Som säljare hos oss blir ditt främsta fokus konsultativ försäljning där du ansvarar för hela behovsdialogen, analysen och initiala lösningsförslaget. I tätt samarbete med dina säljkollegor och övriga avdelningar, hanterar du bokningen av möten och kundrelationer, agerar på nya affärer och leads, ansvarar för uppföljning hos kund samt skapar merförsäljningsstöd till teamet. Du kommer att vara ansvarig för den danska marknaden och rapportera direkt till försäljningschef. Även om du får friheten att ta dig an dina uppgifter självständigt, finns självklart teamet på plats i Stockholm som gärna delar med sig av, och lär sig av varandras erfarenheter. Dessutom väntar även en grundlig onboarding. Resor kan förekomma i din tjänst, men de flesta kundmöten sker digitalt.

Vi söker dig som...
...är redo att ta klivet framåt för att utvecklas och växa! Försäljning får ditt hjärta att klappa lite extra och med din vinnarmentalitet drivs du av att se affärer gå i lås. Du trivs i kunddialoger, älskar att möta nya människor och har en fallenhet för kommunikation. Din logiska ådra och problemlösande förmåga gör att du lätt drar slutsatser, sätter rätt förväntningar och hittar nya lösningar. Till sist tror vi att du har ett intresse av teknik och systemlösningar och en vilja att bidra i ett sammansvetsat team där alla strävar mot samma mål. Eftersom ditt ansvar kommer att vara marknaden i Danmark ser vi att du kan danska flytande i både tal och skrift.

På Omnitas tror vi på mångfald - det är våra olika bakgrunder och erfarenheter som gemensamt skapar en bredd och kompetens i vårt företag. Med andra ord bryr vi oss helt enkelt inte så mycket om CV, för oss är din vilja att växa och utvecklas tillsammans med oss det viktigaste. Så även om du inte är fullärd i något av följande områden, men har ett stort intresse att lära dig - testa och sök ändå!
  • Uppsökande försäljning och kunddialog
  • Försäljning av SAAS-lösningar eller tech-produkter
  • Systemvetenskap, teknik och digitala lösningar
  • Danska och engelska i tal och skrift
Varför Omnitas Consulting?
Vi är ett litet bolag, men vi växer snabbt. Just därför finns det goda möjligheter även för dig att växa tillsammans med oss. Vi tror nämligen att ansvar inte bara är något man får, det är också något man tar. I våra spännande samarbeten med olika typer av globala bolag och branscher får du chansen att utveckla dina intressen och kompetenser och lära dig allt om digitala ekosystem. Dessutom väntar möjligheten till en timmes träning under arbetstid per dag, 100 % ersättning under föräldraledighet och tjänstepension efter godkänd provanställning. Skicka in din ansökan idag - vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Remote

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-04-03

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson
Ellinor Hellberg
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare