Hoppa till innehåll

Key Account Manager till Daloc // Malmö

Vill du vara en del av vår tillväxtresa och en drivande kraft bakom våra framtida affärer? Öppna dörren för en ny utmaning inom försäljning hos oss på Daloc!

Om rollen
Här kliver du in i en självständig roll för att bearbeta marknaden i södra Sverige. Med målet att stärka vår position och få Daloc att växa, kommer du bygga vidare på våra befintliga relationer och etablera nya kontakter inom byggbranschen där långa processer och kundkontakt definierar din roll. Som Key Account Manager utgår du från vårt systerbolag Secor AB:s kontor i Malmö. Där du sitter tillsammans med flera andra medarbetare inom Secor-teamet. Utöver det har du även ett tätt samarbete med Daloc i Töreboda och det distrikt som arbetar mot hela södra Sverige.

Vi söker dig som är:
En relationsbyggande och ansvarstagande person med ett starkt affärs-och resultatdriv. Du har lätt för att prata med andra och är van att bygga långvariga relationer.


Dessutom har du:

  • Utbildning inom företagsekonomi, marknadsföring, försäljning eller liknande
  • Några års erfarenhet av liknande roller inom försäljning och kundhantering
  • Teknisk förståelse och erfarenhet inom vår bransch
  • Stark kommunikationsförmåga och fallenhet för att effektivt kommunicera internt och med våra kunder
Om oss på Daloc :
Det är ingen slump att så många trivs hos oss. Här får man nämligen jobba med viktiga saker. Dörrar som skyddar mot bränder och giftig rök, oljud och inbrott - dörrar som räddar liv. Kort sagt: Dörrar med ett syfte. Då är det lätt att hitta meningen med arbetslivet. Vill du också ha ett jobb med ett syfte? Bli en av oss på Daloc och bidra till att öka trygghet och trivsel i miljöer där våra dörrar sitter.


Bli en del av Daloc-familjen!

Har vi fångat ditt intresse? Ansök idag och bli en del av vårt starkt växande men samtidigt familjära företag med en lång historia. Välkommen!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Malmö

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-12-22

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
22 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon

Fler jobb från samma arbetsgivare