Hoppa till innehåll

Dansktalande IT-supporttekniker till Dittcloud // Malmö

Redo för en ny IT-utmaning? Vi söker en självgående person med passion för teknik och fallenhet för att bygga långvariga kundrelationer!


Om rollen
Med ansvar för att implementera, felsöka och underhålla olika tekniska lösningar ser du till att tillhandahålla effektiv och kvalitativ IT-support till våra olika kunder inom byggbranschen i Köpenhamn och Skåneregionen. Den primära supporten sker via telefon och digitala möten. Självständigt driver du dina IT-projekt framåt och utför regelbundna systemkontroller för att upprätthålla optimal prestanda i kundmiljöer. Vid behov samordnar du även konsulter för att utföra uppdrag ute hos våra kunder. Därtill skapar och upprätthåller du teknisk dokumentation och rapporter för att följa upp och utvärdera projekt och supportärenden. Du blir den första personen på plats i Malmö och utgår hemifrån, men kollegorna i Göteborg är alltid bara ett samtal bort. Resor till våra kunder i Köpenhamn förekommer då och då.

Det här har du med dig:
  • Erfarenhet av teknisk support inom IT
  • Goda kunskaper i Office 365 och Azure och migrering
  • Bred kunskap i program och struktur
  • Svenska, danska och engelska
  • Körkort
Om oss på Dittcloud
Vi på Dittcloud hjälper Fasadgruppens bolag med olika IT-lösningar och att underlätta deras dataanvändande. Fasadgruppen omsätter fem miljarder och växer med 4-5 bolag per år och har idag 55 dotterbolag. Med fokus på Office365, Azuretjänster, Windows Server och Backups, ansvarar vi för Fasadgruppens IT miljö och hanterar generell IT-support, installerar nya datorer och servrar, underhåller gamla system, sätter upp och konfigurerar nätverk. Här är vi alla IT kunniga och har ett starkt teknikintresse som gör att vi håller oss uppdaterade i teknikens värld.

Är du vår nästa kollega?
Skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Malmö med omnjed

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-12-03

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Mikaela Ehk
Telefon

Liknande Jobb