Hoppa till innehåll
Talar du både svenska och danska och brinner för försäljning? Vill du vara en del av en spännande resa inom belysningsbranschen? Trivs du med att bygga långsiktiga kundrelationer och vill arbeta på en arbetsplats med frihet under ansvar? Då kan rollen som Teknisk Säljare hos NVC Lighting vara något för dig!

Om NVC Lighting
NVC Lighting AB startades i mitten av 2015 och är nu ett etablerat varumärke på den nordiska belysningsmarknaden. Under 2020 så blev NVC Lighting Sverige AB en del av NVC International, som idag levererar belysningslösningar över hela världen. De distribuerar deras produkter via Rexel & AO. Deras högkvalitativa sortiment finns på samtliga Rexel butiker i Sverige och AO butiker i Danmark.

NVC erbjuder sina kunder en produktportfölj som är framtagen för den nordiska marknaden.Med erfarenhet inom alla aspekter av belysning, el, service och underhåll kan de erbjuda skräddarsydda underhållsförslag för att möta deras kunders behov.

Om tjänsten som Teknisk Säljare
Som Teknisk Säljare kommer du att ansvara för att driva försäljningen av NVC Lightings produktportfölj inom samtliga AO Butiker på det danska fältet, därav behöver du kunna tala danska flytande. Som Teknisk Säljare kommer du att överta den etablerade kundbasen som redan finns med AO och med olika elinstallatörer runt omkring. Därav kommer ditt främsta fokus initialt att vara på att fortsätta utveckla och underhålla den befintliga kundrelationen och ha ett långsiktigt förhållningssätt. Med tiden kan det däremot utvecklas till att du även fokuserar på att identifiera nya kundsamarbeten.

I rollen kommer du att få stöd och specialiserad utbildning inom belysning-, & el-området från branscherfarna kollegor. Detta ger dig möjligheten att bli en teknisk expert som kan erbjuda kunderna högkvalitativ rådgivning och skapa starka förtroendefulla relationer. Du kommer att vara en viktig medlem i NVC Lightings svenska team och arbeta från ditt hemmakontor eller ett kontor i Malmö med omnejd. Arbetsveckan innefattar kundbesök i Danmark där du aktivt agerar som NVC Lightings representant och ansikte utåt. När du inte är i Danmark så hjälper du till på svenska sidan samt följer upp offerter och bokar möten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Driva försäljningsarbetet framåt på det danska fältet genom AO:s butiker och fortsätta sälja in NVC Lightings produkter.
  • På sikt prospektera nya kunder genom att identifiera, skapa och utveckla nya samarbeten.
Om dig
Vi söker dig med minst några års erfarenhet inom teknisk försäljning, butiksförsäljning, innesälj, kundtjänst, kundsupport eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet inom el- eller belysningsbranschen är inget krav men anses meriterande. Du har ett tekniskt intresse och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom försäljning. Goda datorfärdigheter är ett krav, och du behärskar danska, svenska och engelska flytande både i tal och skrift.

Som person har du en passion för försäljning och har som målsättning att ge din säljkarriär en kraftfull utveckling eller start. Din nyfikenhet, öppenhet och intresse för teknisk försäljning gör att du skapar förtroende hos både kunder och samarbetspartners. Vidare har du en tävlingsinstinkt och är bekväm med att ta det första steget i att nå ut till kunder och har lätt för att knyta kontakter med långsiktig samarbetsvision.

Viktigt för tjänsten är:
  • Minst ett par års arbetslivserfarenhet inom teknisk försäljning, butiksförsäljning, innesälj, kundtjänst, kundsupport eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Behärska danska, svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-Körkort.
  • God datorvana.
NVC Lightings erbjudande
NVC Lighting erbjuder nya möjligheter för dig som vill utvecklas och utmanas. Du kommer att få en anpassad introduktion till rollen och succesivt erbjudas flertalet utbildningsmöjligheter för att stärka din kompetens inom bolaget. Vidar erbjuds du andra goda förmåner så som friskvård och förmånsbil. För rätt person finns det goda möjligheter att växa in i nya roller i takt med att både du och företaget växer på sikt.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Malmö med omnejd, med Danmark som säljdistrikt.
Lön: Enligt överenskommelse.

Finner du tjänsten som Teknisk Säljare för NVC Lighting som intressant? Skicka in din ansökan idag då vi går genom ansökningar löpande. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 
NVC LIGHTING AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Marknadsföring
Företagslogga
Huddinge
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Fordon
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga