Gasnätschef till Nordion Energi i Malmö

Gasnätschef till Nordion Energi i Malmö

Vill du i rollen som Nordions Energis Gasnätschef bidra till utvecklingen av organisationens långsiktiga strategi och affär?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att leda människor i en producerande verksamhet. Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern som är specialiserad på energiinfrastruktur. Vi söker nu vår nya Gasnätschef! Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss erbjuds du en plats på ett företag i tillväxt och med höga ambitioner. Vi bygger en energikoncern med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu behöver vi dig - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Gasnätschef innebär ett övergripande ansvar för Nordions anläggningar vilket innefattar tillgångsansvar och kontinuerlig översyn av anläggningens hållbarhet över tid. Du och dina medarbetare har ansvar för att verksamhetens tjänster levereras till kund enligt satta krav och avtal.
Organisationen du är ansvarig för har 34 stycken medarbetare och du har fyra direktrapporterande chefer. Avdelningen Asset & Operation Gas (A&Og) ansvarar för en rad funktioner för att säkerställa säker drift och utveckling av Nordion energis gasnät.

Som Gasnätschef ansvarar du för att:
  • Leda och utveckla verksamhetsområdet och dess medarbetare
  • Bidra till utvecklingen av organisationens långsiktiga strategi och affär, tillsammans med chefen för Assets Optimisation och dess ledningsteam
  • Affärsutveckling och målstyrning av verksamheten mot övergripande mål och KPIer
  • Utveckla investerings- och underhållsplaner och vidare leverera enligt dessa
  • Driva förändrings- och effektiviseringsprocesser inom ansvarsområdet
  • Skapa och upprätthålla goda relationer med intressenter såsom kunder, leverantörer, myndigheter och branschråd
  • Utföra i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom ansvarsområdet anvisade av chefen för Assets Optimisation
Värt att veta

Tjänsten är direkt underställd chefen för Asset Optimisation och innehavaren av rollen är medlem i Asset Optimisation Management Team.
Tjänsten är placerad vid Nordions huvudkontor i Malmö.

Våra förväntningar

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att leda människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande roll och bransch men vi har ändå en öppenhet för dig som vill ta ett steg in i vår värld. Du kommer då sannolikt med en längre erfarenhet från en producerande verksamhet med mycket rutiner som är snarlik med vår och är civilingenjör i grunden. Du har varit chef över chefer tidigare och är bekant med att leda på distans. Du förstår innebörden av situationsanpassat ledarskap väl. Din problemlösningsförmåga är hög och har ett strukturerat arbetssätt. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Wang-Larsen
Telefon 0708-888 411
Email Mejla Lovisa Wang-Larsen
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech