Försäljningschef till Nordion Energi i Malmö

Försäljningschef till Nordion Energi i Malmö

Vill du i rollen som Nordion Energis Försäljningschef bidra till utvecklingen av organisationens långsiktiga strategi och affär?

Vi söker dig som vill anta rollen som Försäljningschef på framgångsrika Nordion Energi. Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern som är specialiserad på energiinfrastruktur. Vi söker nu vår nya Försäljningschef! Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Försäljningschef har du ansvaret enheten Sälj och Affärsutveckling. Du arbetar operativt med försäljning själv, samtidigt som du har ansvaret för fem mycket självgående medarbetare som arbetar som Key Account Managers, Affärsutvecklare och Teknisk Specialist.
Hos oss erbjuds du en plats på ett företag i tillväxt och med höga ambitioner. Vi bygger en energikoncern med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu behöver vi dig - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Försäljningschef:
  • Leder och utvecklar du affärsområdet Sälj och Affärsutveckling och dess medarbetare.
  • Har du eget försäljningsansvar för några av våra största kunder
  • Bidrar till utvecklingen av organisationens långsiktiga strategi och affär tillsammans med Chef för Kund och Marknad.
  • Ansvarar för verksamhetsplanering och budgetering inom egen enhet samt affärsutveckla och målstyra verksamheten mot övergripande mål och KPIer.
  • Driver förändrings- och effektiviseringsprocesser inom ansvarsområdet.
  • Skapar och upprätthålla goda relationer med intressenter såsom kunder, leverantörer, myndigheter och branschen.
  • Säkerställer högt kundfokus inom egen och relaterade avdelningar.
  • Implementerar initiativ som främjar en attraktiv företagskultur i linje med bolagets kärnvärden.
  • Medverkar i det systematiska arbetsmiljöarbetet med fokus på organisatorisk och social arbetsmiljö.
Värt att veta

Tjänsten är placerad på Nordion Energis huvudkontor i Malmö. Du är direkt underställd chef för Kund & Marknad. Du har i rollen som Försäljningschef ansvaret för enheten Sälj och Affärsutveckling. Du har personalansvar för fem medarbetare.

Våra förväntningar

Vi ser att du har erfarenhet från försäljning och/eller marknadsföring i en liknande roll. Erfarenhet från branschen är absolut intressant men vi har ändå en öppenhet för dig som vill ta ett steg in i vår värld. Vi söker dig med god erfarenhet av att leda människor som förstår innebörden av situationsanpassat ledarskap väl. Du har en universitets eller högskoleutbildning med relevant inriktning i botten. Din problemlösningsförmåga är hög och du har ett strukturerat arbetssätt. Du är driven med förmåga att leverera resultat i linje med uppsatta mål och inspirera andra att göra detsamma. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Lead som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Wang-Larsen
Telefon 0708-888 411
Email Mejla Lovisa Wang-Larsen
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Lead
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Lead: specialister på modern och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar och rekryterar ledare med förmåga att skapa framgångsrika och välmående grupper i en snabbt föränderlig värld. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG Lead sina kunder att låta ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation gå före magkänsla, namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk i all rekrytering. Rättvist för dig, dina framtida medarbetare och arbetsplatsen samtidigt som vi gemensamt bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad. TNG Lead, som är en del av TNG Group, är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar inom hela tjänstemannaområdet. TNG har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/chefsjobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Lead här: https://www.tng.se/chefsrekrytering/