Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

UNDERHÅLLSTEKNIKER INOM AUTOMATION TILL VOESTALPINE BÖHLER WELDCARE

Publiceringsdatum
18 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta med automationsnära underhålls- och förbättringsarbete hos en globalt ledande tillverkare av specialprodukter för ytbehandling och rengöring? voestalpine Böhler weldCare söker nu en Underhållstekniker till sin nybyggda och toppmoderna fabrik i Malmö.

Din vardag

Vid vår skräddarsydda och toppmoderna fabrik, i Malmö, tillverkar vi olika kemiska produkter för ytbehandling av rostfritt stål som man använder för att materialet ska återfå sina egenskaper efter olika typer av bearbetning tex i samband med svetsarbeten. Vid fabriken i Malmö är vi ett team på 9 personer fördelat mellan Produktion, Applikationsutveckling / R&D och Logistik.

Tjänsten som Underhållstekniker är ny och kommer att ha som huvudfokus att hjälpa oss att utveckla och implementera rutiner och åtgärder för anläggningens avhjälpande och förbyggande underhåll. Produktionen är komplex och sker med en hög grad av automation/processtyrning (iFix samt Siemens S7). Allt underhållsarbete bereder och dokumenterar vi med hjälp av vårt underhållssystem idus. Vi ger dig stora möjligheter att påverka och utvecklas i din roll, i nära samarbete med våra interna specialister (främst VD, Produktionsledare och Applikationsingenjör/R&D) och externa samarbetspartners inom bl.a. processtyrning och automation.

I din roll sin Underhållstekniker kommer du att:
  • Löpande utföra felsökning och förebyggande underhåll tillsammans med kollegor inom produktion (ledare samt operatörer)
  • Skapa, förbättra och implementera avhjälpande och förebyggande underhållsrutiner
  • Planera, riskbedöma och praktiskt utföra processändringar
  • Vara en stödfunktion för produktion och lager/logistik
  • Aktivt arbeta med löpande förbättringsarbeten och projekt (Lean/5S)
Du rapporterar direkt till VD och kommer även få ett delegerat ansvar för drift och kontroll av våra fastighetsnära nödsystem, sprinkleranläggning m.m. och för deras systematiska underhållsbehov. Tjänsten är dagtid måndag-fredag 0700-1530. När du blivit bekant med anläggningen kommer du att ingå i vår beredskap/jour (var femte vecka).

Vem är du?

Vi söker dig som har en tidigare erfarenhet av systematiskt drift- och underhållsarbete inom processteknisk/kemisk industri. Du har troligen en eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av avhjälpande och förebyggande underhållsarbete, både praktiskt och administrativt. Har du dessutom arbetat med något utav våra systemlösningar för underhåll (idus) och/eller automation DCS/PLC (iFix/Siemens) är det naturligtvis meriterande. Det dagliga arbetet kräver att du behärska svenska (flytande) samt är van vid att läsa och kommunicera på engelska som är vårt övergripande koncernspråk.

Som person är du öppen, tydlig, kommunikativ och engagerad. Du arbetar helt naturligt på ett strukturerat sätt och är självgående, lugn och stabil till din natur. Ser helheten men kan fokusera på det som för arbetet framåt.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar voestalpine Böhler weldCare med Nexer Recruit och får du tjänsten kommer du att anställas av voestalpine Böhler weldCare AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Björn Larsson på telefonnummer: 072-572 36 70 eller via e-post: bjorn.larsson@nexergroup.com

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Om voestalpine Böhler weldCare

voestalpine Böhler weldCare AB tillverkar ytbehandlingskemikalier för rostfritt stål i Fosie i Malmö. Fabriken är ny och har varit i drift sedan 2021, men produktion har skett på andra ställen ända sedan 1958. Vid anläggningen jobbar idag 9 personer direkt knutna till produktion och teknisk support, försäljning sker framför allt via globala säljbolag. I samma lokaler finns även två andra bolag i voestalpinekoncernen, med vilka vissa funktioner delas, totalt finns det ca 25 anställda på anläggningen. voestalpine Böhler Welding är ledande inom svetsningens värld och som en del av voestalpine steel and technology group har vi över 100 års erfarenhet, 50 dotterbolag och 1 000 försäljningspartners över hela världen. Med vår omfattande produktportfölj, svetsexpertis och globala inriktning är vi en totalleverantör och säkerställer de bästa resultaten för de mest krävande utmaningarna.

För mer information se denna länk: https://www.voestalpine.com/welding/global-en/products/consumables/finishing-chemicals/

Missa inte filmen om vår malmöfabrik: https://youtu.be/rS4v2pM3sOQ?si=HcPkhVdvtHAoFBFv

sökord: underhållstekniker / produktionstekniker / processtekniker / automationstekniker / drifttekniker / PLC / DCS / Siemens S7 / iFix / idus / förebyggande underhåll /

Liknande Jobb

Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 mars 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.