Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

TEKNISK PROJEKTLEDARE TILL ESECO

Ansök nu

På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Här får du arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer i en roll med stor variation. Du blir del av ett mindre bolag med högt i tak. Vi värdesätter teamwork, innovation samt att ha roligt på jobbet. Bli en del av vårt team!

DIN VARDAG

Som projektledare får du en utmanande och rolig roll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och kommer exempelvis innefatta:

  • teknisk projektledning i projekt för både befintliga och nya kunder; uppgraderingar och nya systemimplementationer.
  • ansvar och delaktighet i hela processen; arbete med kravspecifikationer, tidplaner, testning och leverans.
  • aktivt deltagande i projektmöten, koordinering och uppföljning.
  • nära samarbete med utvecklingsteamet, för att bl.a. diskutera fram kundlösningar och delta i daily stand-ups.
  • rådgivande och affärsutvecklande roll mot kunder; hjälpa till att ta fram åtgärder, förslag och offerter.
  • samarbete med externa partners som hanterar betal- och logistiklösningar samt webbshopar.
  • kundsupport, problemlösning och hantering av kundärenden.

VARFÖR ESECO?

Här blir du en del av ett företag med en platt organisation med högt i tak och frihet under ansvar. Vi verkar i en dynamisk bransch och ställs hela tiden inför nya utmaningar. Vi har alltid arbetsglädjen i fokus och är måna om en god teamkänsla. Nyfikenheten driver oss framåt lika mycket som goda relationer med våra kunder och leverantörer. Hos oss kommer du att få en god introduktion och möjligheter till utveckling.VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från projektledning och kundansvar. Du har grundläggande teknisk kunskap och systemförståelse, men framför allt ett intresse för teknik och innovation. Det är meriterande om du har arbetat med något webbaserat projektledningsverktyg och är van att arbeta nära ett utvecklingsteam. Det kan vara en fördel om du har erfarenhet från att ha arbetat i produktbolag samt är van att bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska och har B körkort.

Som person är du driven, organiserad, ödmjuk och positiv. Du är nyfiken, har lätt för att lära dig nya saker samt har en hög leveransförmåga och servicekänsla. Du är en problemlösare och kommer gärna med egna idéer. I kundrelationen är du både konsultativ och relationsbyggande samt tydlig i din kommunikation. Du hanterar gärna uppgifter på egen hand, men trivs som en del av ett team.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@nexergroup.com eller 070-3018279.

Vi ser fram emot din ansökan!OM ESECO

Eseco är ett privatägt IT-produktbolag med kontor i Malmö. Vi startade Eseco 2001 efter att ha jobbat som mångårig systemleverantör inom postorder- och distanshandelsbranschen. Vi utvecklar automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel och omnihandel. Vårt fokus ligger på att skapa smarta system som sparar tid och pengar för användaren, genom att eliminera dubbelt arbete och ineffektiv hantering. Mer om oss på www.eseco.se.


Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare