Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

LÖSNINGSARKITEKT TILL LÄNSFÖRSÄKRINGAR SKÅNE

Publiceringsdatum
19 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker dig som trivs i en bred roll där du får möjlighet att arbeta med både teknisk design och utveckling av nya lösningar som skapar värde för våra medarbetare och våra kunder.

Bli en av Länsförsäkringar Skånes drygt 600 medarbetare som alla strävar efter att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv! Våra 450 000 kunder äger oss och en naturlig följd av det är vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.

VI ERBJUDER

Tillsammans är vi starka. Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet. Våra grundpelare i allt vi gör är engagemang, samverkan, utveckling och enkelhet.

Länsförsäkringar Skåne står inför en stor transformation och landskapet för vår affär förändras snabbt. Vi vill fortsätta vara relevanta, personliga och kundens första val. Automatisering och digitalisering har en viktig roll i vår strategi för att möta våra kunder genom moderna gränssnitt och stötta våra medarbetare. Du får här vara med på vår resa att transformeras från ett traditionellt försäkringsbolag till en allomfattande trygghetsleverantör. Denna tjänst är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i centrala Malmö.

Framtidsinriktad lösningsarkitekt - Bli en nyckelspelare i digitaliseringen hos Länsförsäkringar Skåne

Vill du tillsamman med oss vara med och leda vägen inom digital innovation i försäkringsbranschen? Länsförsäkringar Skåne erbjuder en unik möjlighet för en driven Lösningsarkitekt som är passionerad i att kombinera arkitektur och design med hands-on utveckling och leverans av avancerade digitala lösningar.

OM ROLLEN

I denna mångsidiga roll kommer du att:

- Utveckla visionära tekniska lösningar och arkitekturer som stöder företagets långsiktiga mål.

- Vara aktiv och hands-on i utveckling och implementering av dessa lösningar, med användning av verktyg som Mendix low-code-plattform för att skapa innovativa mobil- och webbapplikationer.

- Se till att dina koncept inte bara är teoretiska, utan också praktiskt genomförbara och levererade med högsta kvalitet.

- Bidra till strategiska initiativ som förbättrar och digitaliserar våra affärsprocesser.

- Engagera dig i ny teknik såsom AI, delta i workshops och idéforum för att ständigt driva fram innovation.

- Arbeta nära interna och externa partners för att säkerställa samordning och framgångsrik leverans av lösningar.

Som en del av vårt team, kommer du att vara en nyckelspelare i en organisation som präglas av en kultur där digital innovation och praktisk tillämpning går hand i hand. Du får chansen att påverka, forma och leverera tekniska lösningar som gör skillnad både för vårt företag och våra kunder tillika ägare.

DIN PROFIL

Vi söker en kreativ och tekniskt skicklig individ som brinner för att skapa lösningar från koncept till leverans. Din förmåga att kombinera djupgående teknisk kunskap med praktisk utvecklingskompetens kommer att vara avgörande för att driva vår digitala transformation.

VILL DU VETA MER?

Är du redo att axla rollen som en kreativ och teknisk kraft i Länsförsäkringar Skånes digitala resa? Ansök nu och bli en del av vårt framåtsträvande team!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@nexergroup.com alternativt 070-301 82 79.

Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergö, 0411-33 81 03.

OM LÄNSFÖRSÄKRINGAR SKÅNE

Vi som arbetar på Länsförsäkringar Skåne bor där du bor, kör samma väg till jobbet och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta. Kanske är det därför som Länsförsäkringar enligt undersökningar har Sveriges nöjdaste kunder i flera olika kategorier.

I det kundägda Länsförsäkringar Skåne finns inga andra intressenter än kunderna. Företagets uppgift är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt. Vårt långsiktiga mål är att verksamheten ska gå jämnt ihop - med låga premier och hög servicegrad. Och skulle vi få ett större överskott blir det återbäring, i form av pengar tillbaka eller sänkta premier.

Det här är Länsförsäkringar: https://youtu.be/lvfzXVMk62s.

Liknande Jobb

Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 april 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.