Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

AUTOMATIONSING­ENJÖR / PROJEKTLEDARE TILL DC

Ansök nu


En riktigt svårslagen och spännande möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas tekniskt inom industriell automation och programmering samtidigt som du vill kunna skaffa dig en bredare erfarenhet som projektledare - driva med ett helhetsansvar, från ”Ax till limpa”.

Om verksamheten

På Deterministic Control har vi specialiserat oss på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriella automationslösningar. Vi levererar kvalificerade produkter och ingenjörslösningar inom styr- och reglerteknik. Tack vare vår djupa expertis, långa erfarenhet och ett oberoende från produktleverantörer hittar vi optimala lösningar utifrån varje kunds unika situation. Bland våra kunder finns allt från större kraftbolag till industrier, både inom Sverige och internationellt. Läs mer om oss: http://www.deterministic.se/

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en spännande roll som Automationsingenjör där du är involverad i alla steg från förfrågan till design, upphandling och utförande, till driftsättning och systemtest hos kund. Våra uppdrag har stor bredd och kan innebära allt från ett helhetsåtagande (funktionsentreprenad) till att vi står för en mindre leverans inom ramen för ett större projekt. För våra kunder betyder det att du ofta är både projektledare och utförare. Du kommer att arbeta med systemering och PLC-programmering inklusive HMI/SCADA samt integrationer och övergripande styrningar mot DCS-system. I rollen som projektledare ingår även inköp av material samt slutdokumentation och utbildning i samband med överlämning till kund. Vi arbetar gärna tillsammans i interna kundteam, där vi kan bidra inom våra olika specialområden. Som projektledare samordnar du även arbetet med externa samarbetspartner/UE inom t ex elkonstruktion. Naturligtvis ansvarar och styr du dina projekt (tidplan och budget).

Du kommer till ett team med djup teknisk kompetens och ett stort engagemang. Vi ser flexibelt på din bostadsort och rollen kommer att medföra arbetsresor i samband med dina projekt. Vårt kontor finns i Malmö och du rapporterar direkt till vår VD.

Din profil

Du har troligen en utbildningsbakgrund motsvarande civilingenjör alternativt högskoleingenjör med inriktning mot El/Automation. Det är naturligtvis viktigt att du har erfarenhet av automationsprojekt inom energiproduktion/kraftvärmeverk och/eller liknande produktions- eller processindustri, men det är inte nödvändigt att du redan tagit steget och blivit en rutinerad projektledare. Du har ett genuint teknikintresse och vill fortsätta att utvecklas inom automation och programmering (PLC/SCADA/DCS) men känner att det är dags för dig att även få axla ett helhetsansvar för dina projekt. Vi förutsätter att du har mycket god datorvana samt körkort och att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du öppen, tydlig, kommunikativ och engagerande. Du är analytisk, arbetar strukturerat och har ett planerande förhållningssätt. Du är självgående, lugn och stabil till din natur, ser helheten och fokuserar på det som för arbetet framåt.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Björn Larsson: bjorn.larsson@nexergroup.com eller 072-572 36 70.

Urval och intervjuer sker löpande vi ber dig därför att skicka din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag 2023-09-29

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: PLC / HMI / SCADA / DCS / Driftsättning / 800xA / Automationsingenjör / Projektledare / ElkonstruktionMer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare