Servicetekniker - Mobility Motors Group Malm

Servicetekniker - Mobility Motors Group Malm

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker arbetar du med att utföra service och reparationer på person- och transportbilar. Du utför även felsökningar med hjälp av våra diagnosprogram.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, ödmjuk och driven. Du har en hög social kompetens och god vana vid att bygga kundrelationer.

Kvalifikationer
Vi tror att du har några års erfarenhet som tekniker och vi ser att du troligtvis arbetar inom fordonsbranschen idag. Vidare har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater.

Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet. Körkortsbehörighet B är ett krav. För att klara av uppdraget måste du ha mycket goda kunskaper i svenska både gällande tal och skrift.

Tjänsten skall tillsättas omgående. Tjänsten är en heltidstjänst. Vid frågor kontakta Servicemarknadschef Jenny Lindén på 040-651 30 78.

Vi tillämpar sex månader provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jenny Linden
Telefon 040-651 30 78
Email Mejla Jenny Linden
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://mbil.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inom Mobility Motors vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är utomordentligt nöjda. Du kommer att arbeta med ett team av flera duktiga mekaniker, tekniker, säljare och servicerådgivare. Vi arbetar med bland annat försäljning, service och reparationer av nya och begagnade bilar. Mobility Motors har 10 auktoriserade fullserviceanläggningar på 10 olika platser runt om i Sverige.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet.