Hoppa till innehåll
MMC Malmö AB logotyp

Skadetekniker till vår skadeverkstad i Malmö

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
MMC Malmö AB är det familjeägda företaget som sedan starten 1987 har fokuserat på att erbjuda våra kunder en fullserviceupplevelse av högsta nivå. Vi är återförsäljare till Hyundai, Mitsubishi och Maxus och omsätter 240 milj.

Här är varje persons prestation avgörande - men det är först när vårt teamwork fungerar som vi tillsammans har möjlighet att prestera som bäst.

Som skadetekniker kommer du vara en del av skadeverkstadsteamet med ett gäng trevliga kollegor, som dagligen utför reparationer på kunders bilar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att reparera, rikta (riktbänksarbeten), demontera, justera och montera karosseridetaljer mm. Vi söker dig som är utbildad skadetekniker, gärna med några års arbetslivserfarenhet av yrket.

Som anställd hos oss på skadeverkstaden så finns det goda möjligheter att utvecklas och utbildas, utbildning och certifieringen sker både internt och externt. För att trivas i rollen så tror vi att du har ett praktiskt handlag, stort bilintresse och tycker om att lära dig nya saker.

Vi söker dig som är noggrann, med god känsla för passform och kvalitet. Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Tillträde: enligt överenskommelse
Lön: fast månadslön
Arbetsort: Malmö
Omfattning: heltid

God dator- och systemvana är ett krav då du dagligen arbetar i olika system och med dator som arbetsredskap. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då detta behövs för att bland annat kunna läsa reparationslitteratur.

Körkort: B-körkort krävs.
MMC Malmö AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://www.mmcmalmo.se/