Hoppa till innehåll
Midsona Sverige AB logotyp

Accountant till Midsona i Malmö

"Det är en härlig stämning på kontoret, alla trivs och vi tar oss alltid tid att hjälpa varandra". Så beskrivs det nordiska Shared Service teamet på Midsona. Välkommen till en arbetsplats där man tycker om att gå till jobbet, där man samarbetar och dessutom har roligt tillsammans.

Midsona utvecklar och marknadsför produkter som gör det lättare för människor att leva ett hälsosamt liv. Med tydliga hållbarhetsmål och lyhördhet för trender och förändringar är man ständigt under utveckling. Nu söker vi efter en driven Accountant som trivs i en föränderlig organisation där det händer mycket.

Är du nyfiken och vill utvecklas inom redovisning?
Då kan rollen som Accountant vara din nästa utmaning. Tjänsten är placerad i fina lokaler i Dockan och du blir en del av ett nordiskt Shared Service team. Moderbolag är Midsona AB (publ) som är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Här har du möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring samt internfakturering
  • Vara behjälplig vid månadsbokslut
  • Balanskontoavstämningar
  • Rapportera moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Myndighetsrapportering i form av statistik
  • Back-up för övriga uppgifter inom gruppen
Är det dig vi söker?
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en ödmjuk lagspelare. Som person är du prestigelös och du täcker gärna upp där det behövs.
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av en liknande tjänst. Svenska och engelska behärskar du i tal och skrift och du har erfarenhet av större ekonomisystem.

Har vi fångat ditt intresse?
Såklart! I denna rekrytering samarbetar Midsona med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703-755075 kristina.bennet@mpya.se eller Anna Gaetani Nordin 0729-997347 anna.nordin@mpya.se. Välkommen med din ansökan!

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.
Mer info
Kontaktperson
Anna Gaetani Nordin
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midsona är en av de ledande aktörerna i Norden inom en växande marknad för hälsa och välbefinnande. Midsona marknadsför välkända varumärken som Friggs, Kung Markatta, Urtekram, Naturdiet, Dalblads, Renässans och MyggA. Vi säljer även ett antal varumärken från uppdragsgivare, t.ex. Blutsaft och Esberitox. Våra kunder finns inom dagligvaruhandel, apotek och hälsofackhandeln. Läs gärna mer på www.midsona.se och www.midsona.com.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare