Hoppa till innehåll
Mercedes-Benz Finans logotyp

IT Arkitekt till Mercedes-Benz Finans i Malmö

Ansök nu
Modernisera och driv den tekniska riktningen för affärskritiska system som IT Arkitekt hos Mercedes-Benz Finans i Malmö!

Vi på Mercedes-Benz Finans erbjuder lån och leasing av personbilar på den svenska och danska marknaden. Just nu moderniserar vi våra tekniska miljöer både på lokal och central nivå - bland annat ska vi lyfta våra miljöer till molnet. För dig som IT Arkitekt väntar här ett brett ansvar där du steg för steg tar oss närmre vår målarkitektur genom att involvera dig i genomförandet av lösningsförslagen samtidigt som du även ansvarar för själva lösningarna.

Vi erbjuder dig

Här är du del av en organisation som är liten nog att vara enkel att påverka framåt - och som samtidigt erbjuder trygghet och utvecklingsmöjligheter i vårt internationella moderbolag. Du erbjuds:
  • Ett varierat arbete nära både tekniska lösningar och strategiska vägval
  • Utrymme att tänka nytt och tänka längre i en stimulerande arbetsplats med ett härligt och kompetent gäng kollegor
  • Förmåner som bidrar till att du som medarbetare mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet och underlättar och tid för allt annat viktigt i livet.
Det här gör du hos oss

Du tillhör vårt Digital Solution-team, där du samarbetar med tekniska systemägare för att hitta och driva igenom lösningar och arbetssätt för den tekniska arkitekturen. Systemägarna är experter på systemen och utöver att stötta teamet med lösningsdesign samt felsökning, arbetar du själv hands-on för att leverera funktionalitet ihop med dem. Du kommer också formulera vår långsiktiga roadmap samt utvärdera exempelvis icke-funktionella krav för prestanda samt se över våra hosting-alternativ och informationssäkerhet.

Vi integrerar såväl inköpta tjänster och affärssystem som egenutvecklad funktionalitet, vilket innebär att du kommer samarbeta, diskutera och formulera krav mot externa parter för att sjösätta strategier och lösningar.

Ditt team och arbetsplats

Teamet består av tvärfunktionell kompetens och utöver dina närmsta 10 kollegor i Digital Solution, kommer du samarbeta med Mercedes Benz internationellt, våra leverantörer samt andra verksamhetsexperter.

Vi har en flexibel inställning till att variera arbete på kontoret med arbete hemifrån, där målbilden är 50/50 men det är upp till dig att planera det efter hur du när bäst resultat. Vårt kontor ligger i området Dockan i Malmö.

Mer om dig

Vi söker dig som motiveras av att ta fram digitala lösningar som skapar värde för verksamheten och våra kunder. Du har djupa kunskaper inom IT-området och god erfarenhet av IT-arkitektur. Du är van att jobba med modern teknik och följande "buzzwords" är din hemmaplan: API:er, integrationer, informationsmodeller, cloud, container-lösningar, DevOps, CI/CD, mikrotjänster, open source, agila arbetssätt m.m.

Som person är du trygg och lyhörd. Du kan driva både ditt eget arbete framåt samtidigt som du trivs med att arbeta i nära samarbete med andra. Du arbetar resultatinriktat, är van att identifiera problem och presentera lösningar på dessa samt har ett öga för detaljer med förmågan att samtidigt se helheten och ta beslut som är rätt för hela företaget.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mercedes-Benz Finans Sweden AB och Denmark A/S erbjuder finansiella tjänster för både B2B och B2C för Mercedes-Benz fordon. Vi är en del av Mercedes-Benz Group och har en gemensam svensk-dansk organisation, med vårt huvudkontor i Öresundsregionen. På Mercedes-Benz Finans strävar vi efter att vara en modern arbetsgivare. Vi främjar balansen mellan arbete- och privatliv genom till exempel flexibla arbetstider. Vi är en mångkulturell organisation och vi arbetar med mångfald och jämställdhet. Våra kollegor känner sig värderade, uppskattade och engagerade.

Som anställd på Mercedes-Benz Finans erbjuder vi dig ett brett utbud av marknadsanpassade förmåner och rabatter genom vår förmånsportal. Dessutom erbjuder vi fördelar relaterade till våra egna produkter.

Vi står inför förändring - gör du?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare