Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

Lastbilschaufförer till PreZero i Malmö

Trivs du att jobba med frihet under ansvar? Är du en lagspelare och samtidigt vill köra lastbil? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi lastbilschaufförer till PreZero i Malmö. Nu har du möjlighet att eventuellt få ditt CE-körkort via oss. Läs mer nedan! Vill du bli deras nya medarbetare? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund PreZero. Du kommer att vara anställd av oss men arbeta ute hos kunden. Uppdraget varar under sommarsäsongen med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag till fredag. Fungerar arbetet bra har du nu möjlighet att eventuellt få ditt CE-körkort betalt av oss efter sommaren då gå ut på andra uppdrag som CE-chaufför!

Att vara lastbilschaufför hos PreZero

PreZero arbetar med renhållning och du kommer att arbeta i villaområden eller bland flerfamiljshus med att tömma återvinningskärl. Du arbetar alltid tillsammans med en kollega där ni turas om att köra och gå ut för att tömma kärlen. Tillsammans med din kollega arbetar ni under frihet med ansvar, ni har inga hålltider att förhålla er och lägger själva upp dagen som ni kommer överens om. Arbetet kräver en god fysik då det är många stopp om dagen.

Är du PreZeros nya tillskott?

Vi söker dig som är driven och engagerad i din yrkesroll. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är en social person. Vidare ser vi att du är ansvarsfull och flexibel som person då prioriteringarna kan komma att ändras. Sist ser vi att du har en god fysik då arbetet är fysiskt tungt med många hopp i och ur lastbilen.

Vad du tar med dig
  • C-körkort
  • YKB
  • Hanterar svenska obehindrat i tal och skrift
  • Tillgång till egen bil alternativt bo nära arbetsplatsen
Vi ser det som mycket meriterande om du själv är miljömedveten, tidigare kört lastbil eller arbetat tätt i team.

I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess att genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övrig arbetsmarknad. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: Ida.blom@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare övre hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och långt sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 maj 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare