Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Vill du jobba på bad i sommar? Läs då vidare!

Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Är du ute efter ett sommarjobb och finns tillgänglig mellan 1 juni och 31 augusti? Då har du chansen att jobba som badvärd på fritidsförvaltningen!

Som badvärd arbetar du med att ge service till våra besökare, bemanna receptionen, övervaka säkerheten samt att se till att badens miljö är ren och i bra skick. Att hålla i olika aktiviteter som till exempel vattengympa och bastukvällar kan också ingå i dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du blir delaktig i en förvaltning och arbetsplats som arbetar med positiva frågor som friskvård och meningsfull fritid.

I tjänsterna ingår obekväm arbetstid så som kvällar och helger.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsterna behöver du vara 18 år och ha en gymnasieexamen, eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ställer även som krav att du är simkunnig, därför kommer du att få genomföra ett simtest om du går vidare i rekryteringsprocessen. 

Har du utbildning i hjärt- och lungräddning eller badmästar-, simlärarutbildning eller annan utbildning inom friskvård ser vi detta som ett plus. Vi ser även positivt på om du har arbetat i något serviceyrke och har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Om du har erfarenhet av att arbeta i badmiljö ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av att hålla i verksamhetsrelaterade aktiviteter så som vattengympa, bastusittningar och simskola ser vi även detta som meriterande. Likaså om du har erfarenhet av lokalvård.

En av dina viktigaste uppgifter hos oss är att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver. Därför är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service.

Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Om arbetsplatsen

Bad- och rekreationsenheten 

På fritidsförvaltningens bad- och rekreationsenhet drivs fem bad - Hylliebadet, Rosengårdsbadet, Simhallsbadet, Oxievångsbadet och Öresunds Funkis. Ambitionen är att baden tillsammans ska erbjuda de drygt 400 000 Malmöborna som årligen besöker oss en mångfald av verksamheter och arrangemang. Kännetecknet för de medarbetare som arbetar på baden är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus.

Fritidsförvaltningen 

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Sommarvikariat 
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 10
Tillträde: 240601 eller enligt överenskommelse 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare som arbetar på våra bad. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens bad kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren