Vill du arbeta som idrottsplatsvaktmästare i sommar?

Vill du arbeta som idrottsplatsvaktmästare i sommar?

Tycker du det är viktigt med en meningsfull fritid? Brinner du för möten med människor och för att ge god service? Trivs du dessutom med utomhusarbete? Då har vi kanske tjänsten för dig! Till enhet Malmö med söker vi dig som vill arbeta som idrottsplatsvaktmästare i sommar!

Arbetsuppgifter

Som idrottsplatsvaktmästare arbetar du främst med drift och skötsel av kommunens idrottsanläggningar. Du och dina kollegor ansvarar för att se till så att våra lokaler och grönytor är i utmärkt skick för att Malmöborna ska uppleva hög kvalitet på våra anläggningar samt att föreningarna ska ha bästa möjliga förutsättningar för att bedriva sin verksamhet och utöva sin idrott. Exempel på arbetsuppgifter är lokalvård, grönyteskötsel samt öppning och stängning av anläggningar. Körning av större maskiner samt administrativt arbete kan också förekomma.

En central del av arbetet är att skapa och bibehålla en god kontakt med en hög grad av service åt föreningarna och allmänheten som nyttjar våra anläggningar.

Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.

Arbetstiden är schemalagd vilket innefattar dag, kväll- och helgtjänstgöring. Vi har behov av sommarvikarier under perioden 230601-230831.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du utbildning inom plan- och/eller grönyteskötsel, lokalvård eller liknande ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Likaså grundläggande IT-kunskaper.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med grönyteskötsel, skötsel av idrottsplats eller golfbana, lokalvård, fastighetsskötsel, vaktmästeri eller föreningsliv ser vi det som meriterande.

B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav.  

För att lyckas i rollen är du en person som är ansvarskännande, engagerad och säkerhetsmedveten. Eftersom du kommer arbeta i en verksamhet där det är viktigt med ett gott bemötande så trivs du med att möta besökare i olika sammanhang där information, hänvisning och övrig service ingår i dina arbetsuppgifter.

Om arbetsplatsen

Arbetsplatsen – Enhet Malmö
Enhet Malmö tillhör fritidsförvaltningens driftavdelning och omfattar fem sektioner med totalt cirka 80 medarbetare och fem sektionschefer. Enhet Malmö arbetar med att möta Malmöborna på samma sätt och med samma service över hela staden. Vi samarbetar med olika aktörer såsom föreningslivet, evenemangsavdelningen och bokningsfunktionen med målet att leverera service av hög kvalitet till alla som använder eller besöker fritidsförvaltningens anläggningar. På flera av anläggningarna bedrivs även skolverksamhet.

Fritidsförvaltningen
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Sommarvikariat 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 10
Tillträde: 230601 eller enligt överenskommelse 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (18 dagar kvar)